Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Μ-Λ ΚΚΕ: Ανακοίνωση - καταγγελία



Το Μ-Λ ΚΚΕ χαιρετίζει τη μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση χιλιάδων εργαζομένων ενάντια στα βάρβαρα αντεργατικά μέτρα που καταδικάζουν το λαό στη φτώχεια, την ανεργία και την εξαθλίωση και οδηγούν τη χώρα στην πτώχευση και τη χρεοκοπία.
Εκφράζοντας ξεκάθαρα ένα τέτοιο μήνυμα, η κινητοποίηση του λαού της Αθήνας πρόβαλε σαν απειλή για τα σχέδια της κυβέρνησης και της ολιγαρχίας, γι' αυτό και προσχεδιασμένα χτύπησαν με τους κατασταλτικούς μηχανισμούς την πορεία και έπνιξαν τους διαδηλωτές στα χημικά, εξαπολύοντας μια άγρια τρομοκρατική επιχείρηση για τον εκφοβισμό του λαού και τη βίαιη καταστολή των αγώνων του.

Το Μ-Λ ΚΚΕ καταγγέλλει τη δολοφονική αστυνομική επίθεση ενάντια στην απεργιακή κινητοποίηση στο κέντρο της Αθήνας, που είχε σαν αποτέλεσμα τις συλλήψεις και τον τραυματισμό δεκάδων διαδηλωτών, ένας από τους οποίους βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Η προετοιμασία επιβολής των νέων βάρβαρων αντεργατικών μέτρων κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ, με το νέο Μνημόνιο που έρχεται, σηματοδοτεί ακόμα μεγαλύτερη σκλήρυνση και ένταση της κυβερνητικής καταστολής και τρομοκρατίας.
Απέναντι στην κατάσταση που διαμορφώνεται χρειάζεται η πιο πλατιά συσπείρωση του λαού μας για την απόκρουση των κυβερνητικών επιθέσεων, για την υπεράσπιση των δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών.

Η συντονισμένη τρομοκρατία της κυβέρνησης δεν πρόκειται να κάμψει την οργή και να καταστείλει τον ανυποχώρητο αγώνα του λαού και της νεολαίας ενάντια στα υποδουλωτικά Μνημόνια κυβέρνησης-ΕΕ-ολιγαρχίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: