Παρασκευή, 29 Απριλίου 2011

ΑΚΗΣ: "ΜΑΖΙ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ" ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ!


Αναδημοσίευση άρθρου από την www.iskra.gr

ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ – ΝΔ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!
ΜΟΝΗ ΚΑΘΑΡΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!
Την ώρα που πραξικοπηματικά και με κατάλυση κάθείχνους δημοκρατίας, εφαρμόζεται μια δηλητηριώδηςΜνημονιάδα, που οδηγεί τη χώρα στην άβυσσο, στη Βουλή, με ευθύνη της κυβέρνησης, παίχτηκε ένακακόγουστο θέατρο με φόντο τον Α. Τσοχατζόπουλοκαι το μέγα πολιτικό, παραγωγικό και οικονομικό σκάνδαλο των υποβρυχίων και των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά!
 
 Η κυβερνητική πλειοψηφία της Βουλής, μαζί και η ΝΔ,“κρύφτηκαν” κυριολεκτικά πίσω από τον Τσοχατζόπουλογια να βγάλουν “λάδι” όλους όσους στις διαδοχικές κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ συναποφάσισαν τιςσυμβάσεις των υποβρυχίων, όσους τις διαχειρίστηκαν και όσους πώλησαν τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά σχεδόν “τζάμπα” στη Γερμανική HDW (σημερινή Thyssen Krupp) με 4,5 εκ. ευρώ και προίκα παραγγελίες 3 δις ευρώ!

Η κυβερνητική πλειοψηφία με συμπαίκτη τη ΝΔ παρέκαμψαν την επιστολή του Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο οποίος ζητούσε, με την παραγγελία του στη Βουλή, διερεύνηση ενδεχόμενωνποινικών ευθυνών για αυτούς που συναποφάσισαν και διαχειρίστηκαν τις παραγγελίες τωνυποβρυχίων (με δυο λόγια τη μισή κυβέρνηση Σημίτη και τους Σπηλιωτόπουλο, Μεϊμαράκη). ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στην ουσία έβγαλαν τους πάντες άρον – άρον ΑΘΩΟΥΣ και τα “φόρτωσαν” όλα στον Τσοχατζόπουλο.
Ανομολόγητος στόχος των δύο "συνεταίρων" είναι να βγουν στη συνέχεια τα αδικήματα παραγεγραμμένα και ο Α. Τσοχατζόπουλος να πέσει στα “μαλακά”!
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, υπεραμυνόμενος της υπόθεσής του, στην ουσία δεν ψέλισε ούτε έναουσιαστικό επιχείρημα, πέραν του ότι αναγνώρισε ότι πέφταν βροχή οι μίζες γύρω του, χωρίς, όμως να τον αφορούν!
Το πλέον συνταρακτικό επιχείρημα του Α. Τσοχατζόπουλου ήταν ότι τίποτα δεν έκανε μόνος του! “Μαζί τα κάναμε”, είπε στην ουσία ο Α. Τσοχατζόπουλος και τους πρόσθεσε κατάμουτρα: συνεχίζετε να κάνετε τα ίδια!
 Πράγματι ο Α. Τσοχατζόπουλος τόνισε ότι όλες οι αποφάσεις ήταν συλλογικές, ενώ και τώρα ο Ε. Βενιζέλος, όπως είπε, συνυπέγραψε μια 'όμοια και χειρότερη συμφωνία για τα ίδια υποβρύχια!
Τελικά, η Βουλή αποφάσισε με 226 ψήφους υπέρ τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης. Κατά της πρότασης ψήφισαν 9 βουλευτές, «παρόν» δήλωσαν 9 βουλευτές, ενώ βρέθηκαν 5 άκυρα ψηφοδέλτια καιένα λευκό. Η προανακριτική επιτροπή που θα συγκροτηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες θα αποτελείται από 13 μέλη, (7 μέλη από το ΠAΣOΚ, 3 από τη ΝΔ και από έναν τα τρία κόμματα της ελάσσονος αντιπολιτεύσεως). 

ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ!

Η Ίσκρα υπογραμμίζει ότι κάθαρση και εξυγίανση χωρίς μια μεγάλη προοδευτική και σοσιαλιστική ΑΝΑΤΡΟΠΗ δεν μπορεί να υπάρξει!
Πηγή:www.iskra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: