Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Απέραντο θράσος έχει ο επί δεκαετίες μόνιμος καρεκλοκένταυρος υπουργός του ΠΑΣΟΚ και συνυπεύθυνος για την καταστροφή της Ελληνικής Οικονομίας Τηλέμαχος Χυτήρης.Κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ για το κίνημα «δεν πληρώνω» .


«Ο Α. Τσίπρας καλύπτει τις δυνάμεις της διάλυσης»




«Υπάρχουν κάποιες δυνάμεις οι οποίες προτιμούν την διάλυση», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού Τηλέμαχος Χυτήρης, αφήνοντας αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ για το κίνημα «δεν πληρώνω».

Ο κ. Χυτήρης μιλώντας στο ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ 99,5, δήλωσε πως «όταν ο κ. Τσίπρας χθες πάει στα διόδια και είναι επομένως πολιτικός αρχηγός και επικεφαλής εκεί με την παρουσία του, δείχνει ακριβώς ότι καλύπτει αυτό το πράγμα». 

Ο Υπουργός είπε επίσης ότι η κυβέρνηση θα επαναδιαπραγματευθεί για το θέμα των διοδίων και πρόσθεσε ότι «για κείνους που δεν πληρώνουν μέσα στα λεωφορεία, αυτό το θέμα υπήρχε και από το παρελθόν. Πάντα υπάρχει ένα κομμάτι το οποίο δεν πλήρωνε, αλλά δεν σημαίνει, από τη άλλη μεριά, ότι δεν υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις, όπως είναι ο κ. Τσίπρας ή και το ΚΚΕ που έχουν σύνθημα τους την ανυπακοή και επομένως υποστηρίζουν ότι κάτι τέτοιο πρέπει να γίνει». 


ΠΗΓΗ:WWW.ZOUGLA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: