Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

ΜΕ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕΡΚΕΛ-ΣΑΡΚΟΖΥ- Ευρωπαϊκή οικονομική πολιτική: πολύ σημαντική για να την αφήσουμε μόνο στα χέρια των κυβερνήσεων


Σχολιάζοντας εκ μέρους της Εκτελεστικής Γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων το σχέδιο Μέρκελ-Σαρκοζύ, ο εκπρόσωπος Τύπου Γιάννης Παρασκευόπουλος δήλωσε:
«Μια κοινή Ευρωπαϊκή Οικονομική Πολιτική είναι επειγόντως απαραίτητη για να επενδύσει η Ευρώπη στην έξοδο από την οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική κρίση. Το πράσινο κίνημα έχει καταθέσει αναλυτικές προτάσεις γι' αυτό.
Το σχέδιο όμως της γερμανικής και γαλλικής κυβέρνησης, αποσπασματικό και με παρωπίδες, διασφαλίζει απλώς ότι οι ασθενέστεροι θα πληρώνουν αιωνίως την κρίση.
Η υπόθεση είναι πολύ σημαντική για να την αφήσουμε μόνο στα χέρια των κυβερνήσεων, και ο πολιτικός διάλογος στην Ελλάδα και την Ευρώπη πρέπει να ανοίξει άμεσα».
Δείτε τις τελευταίες προτάσεις των Πράσινων για μια κοινή Ευρωπαϊκή Οικονομική Πολιτική, στο http://www.ecogreens-gr.org/cms/index.php?option=com_content&view=article&id=1746:2011-02-01-17-21-01&catid=73:auroparlnews

Δεν υπάρχουν σχόλια: