Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Μεγάλη συμμετοχή και ενδιαφέρον είχε η ανοιχτή παρουσίαση του "κειμένου εργασίας" του ΝΑΡ για την καπιταλιστική κρίση, την Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου στην αίθουσα υπαλλήλων Τράπεζας Ελλάδας.


f2.gifΔείτε φωτογραφίες από την παρουσίαση εδώ.
Μεγάλη συμμετοχή και ενδιαφέρον είχε η ανοιχτή παρουσίαση του "κειμένου εργασίας" του ΝΑΡ για την καπιταλιστική κρίση, την Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου στην αίθουσα υπαλλήλων Τράπεζας Ελλάδας. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν αγωνιστές του εργατικού κινήματος, καθηγητές και διανοούμενοι, εκπρόσωποι οργανώσεων της επαναστατικής αριστεράς και συναγωνιστές από μέτωπα και κινήματα.
Την εκδήλωση άνοιξε εκ μέρους της Π.Ε. του ΝΑΡ ο σ. Γιάννης Ελαφρός, παρουσιάζοντας τους στόχους και την πορεία πρός το 3ο Συνέδριο του ΝΑΡ, διαδικασία που ξεκίνησε επίσημα με την εκδήλωση-παρουσίαση του κειμένου εργασίας για την καπιταλιστική κρίση. Στη συνέχεια το "κείμενο εργασίας" παρουσίασε ο σ. Βασίλης Μηνακάκης, μέλος της Π.Ε. του ΝΑΡ, αναφερόμενος στις βασικές θέσεις του κειμένου. Το λόγο πήραν εκπρόσωποι οργανώσεων της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ενώ σύντομο κλείσιμο έκανε ο σ. Αλέκος Αναγνωστάκης που συντόνισε την εκδήλωση-παρουσίαση. Στην παρουσίαση δόθηκαν σε έκδοση το "κείμενο εργασίας" καθώς και έκδοση της Οργάνωσης Αθήνας του ΝΑΡ με συλλογή κειμένων των Μάρξ, Ένγκελς και Λένιν σχετικά με τα κρατικά χρέη και ελλείμματα.
Ανάλογες εκδηλώσεις-παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα σε όλες τις μεγάλες πόλεις από τις αντίστοιχες οργανώσεις του ΝΑΡ και της νΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: