Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Επιθέσεις των ΜΑΤ και πάλι στη Κερατέα!

ΑΠΟ ΑΠΟΨΕ ΜΟΝΟ ΜΙΣΟΣ! Έτσι τιτλοφορείται η τελευταία ανάρτηση στο blog του Οβριόκαστρου Κερατέας, απόλυτα δικαιολογημένα. Η επίθεση της αστυνομίας χθες βράδυ ξεπέρασε κάθε όριο, επιτίθονταν ανεξέλεγκτα σε μικρούς και μεγάλους, σπάσανε αυτοκίνητα των κατοίκων, απειλούσαν ότι θα τραβήξουν τα όπλα, και στο τέλος αφαίρεσαν τις πινακίδες κυκλοφορίας των ΙΧ! Οι κάτοικοι οργίστηκαν και πραγματοποίησαν μαζική συγκέντρωση, γύρω στα χίλια άτομα, στο αστυνομικό τμήμα και το κτίριο της τροχαίας απαιτώντας την επιστροφή των πινακίδων και διαμαρτυρόμενοι για την επίθεση.
Σήμερα είχαν κανονίσει να τελέσουν τον αγιασμό των υδάτων σε ένα ποτάμι που βρίσκεται κοντά στο χώρο κατασκευής του ΧΥΤΑ. Και πάλι η αστυνομία δεν τους το επέτρεψε. Η κυβέρνηση απ' ότι φαίνεται όχι μόνο δεν λέει να κάνει πίσω αλλά είναι αποφασισμένη να φτάσει τη σύγκρουση στα άκρα αμολώντας τους δολοφόνους ΜΑΤατζήδες με ξακάθαρη εντολή να χτυπύν ανεξέλεγκτα και να δοκιμάζουν ότι νέο σκέφτεται να προμηθεύσει στους μηχανισμούς καταστολής (αύρες ρήψης νερού, λέιζερ, πλαστκές σφαίρες κ.λπ.).
Παραθέτουμε την ανάρτηση του Οβριόκαστρου όπου αποτυπώνεται ξεκάθαρα η οργή των κατοίκων:

Με αυτά που κάνατε απόψε δε δημιουργήσατε φόβο, ΜΟΝΟ ΜΙΣΟΣ. Και από το πρωί θα το εισπράξετε. ΜΕ ΤΟΚΟ ΑΛΗΤΕΣ. 

Χωρίς να προκληθείτε κάνατε επίθεση σε ηλικιωμένους και παιδιά, ρίχνοντας με τα ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΟΠΛΑ ΣΑΣ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΈΝΑ ΧΗΜΙΚΑ, σε ΕΥΘΕΙΑ ΒΟΛΗ, στα πρόσωπα των κατοίκων. 

Καταστρέψατε τα αυτοκίνητα μας, διαλύσατε τα πάντα στο μπλόκο, βρίζοντας και χτυπώντας τους κατοίκους και νομίζετε ότι θα μας φοβήσετε; Νομίζετε ότι θα κάνουμε πίσω;








Μέχρι σήμερα οι περισσότεροι αγωνίζονταν για να φύγουν τα μηχανήματα του εργολάβου από τον τόπο μας. ΤΩΡΑ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ.

ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ...

Βίντεο προς το παρόν εδώ: zougla.gr

Υ.Γ.1 - Ρεπορτάζ από τους ¨δημοσιογράφους¨. Να δούμε και τι θα γράψουν...

Υ.Γ.2 - Ο "γνωστός" μάγκας βαθμοφόρος απειλεί ηλικιωμένους: 

- "Θα βγάλω το 45άρι..."

 Ηλικιωμένοι:

- "Άντε ρε μαλάκα..."

Kαι μια παρατήρηση - άποψη δική μας. Ιδιαίτερα σε όλους όσους δηλώνουν αλληλέγγυοι στο χώρο του διαδικτύου. Όταν αναφερόμαστε στα γεγονότα της Κερατέας να μην αντιγράφουμε αυτά που γράφουν ειδησεογραφικές ιστοσελίδες που είτε άμεσα είτε έμμεσα προωθούν τη προπαγάνδα της κυβέρνησης. Δεν πρόκειται για ΧΥΤΥ αλλά για ΧΥΤΑ, αν και για μας δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία, και τα επεισόδια ή τις εντάσεις δεν τις ξεκίνησαν οι κάτοικοι αλλά αυτοί που έστειλαν τα ΜΑΤ και την αστυνομία για να προφυλάξουν την εργολαβία του Μπόμπολα. Κα αν ακόμη ισχύουν αυτά που γράφονται, ότι την επίθεση την ξεκίνησαν οι κάτοικοι, έχουν κάθε δίκιο να είναι οργισμένοι, να αντιστέκονται και να θέλουν να διώξουν τους αλήτες από τον τόπο τους, σαβουάρ βιβρ σε αυτές τις περιπτώσεις δε χωρά! Γι' αυτό ας είμαστε προσεκτικοί στο τι αναπαράγουμε και στο επίπεδο της φρασεολογίας. 


ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ!


πηγή: antigeitonies

Δεν υπάρχουν σχόλια: