Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Γκάφα του Γιάννη Δημαρά...Άλλαξε το όνομα του "κινήματος" μέσα σε λίγες ώρες!Το "Κίνημα" Ανεξάρτητων Πολιτών, έγινε Ένωση ,μετά την ενόχληση του Μίκη Θεοδωράκη που είχε ιδρύσει κίνημα με το ίδιο όνομα.



Τη διάθεσή του να συζητήσει "με οποιονδήποτε χώρο βρίσκεται στη αριστερά και εκδηλώνεται με ένα χαρακτηριστικό όνομα" εξέφρασε χθες, μια μέρα μετά την ανακοίνωση της πολιτικής του κίνησης με τον Β. Οικονόμου, ο Γ. Δημαράς. Παράλληλα ο ανεξάρτητος βουλευτής προχώρησε στην αλλαγή του ονόματος της πολιτικής του κίνησης "Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών", μετά από την ενόχληση που εξέφρασε το ιστορικό στέλεχος της αριστεράς, Μίκης Θεοδωράκης, ο οποίος έχει ιδρύσει κίνημα με το ίδιο όνομα.

Σε συνέντευξή του ο Μ. Θεοδωράκης παρατήρησε σχετικά με τον Γ. Δημαρά ότι "δεν είχε έμπνευση για άλλο όνομα; Δεν μπορούν να υπάρξουν αυτές οι δύο κινήσεις παράλληλα, μπορεί να το αλλάξει ο κ. Δημαράς". Λίγη ώρα μετά, ο Γ. Δημαράς ανακοίνωσε ότι το όνομα του κινήματος που ίδρυσε θα είναι "Ένωση Ανεξάρτητων Πολιτών" επισημαίνοντας ότι "ούτε που φαντάστηκα ότι ήταν δυνατόν να αντιπαρατεθώ με τον αγαπημένο μου Μίκη για ένα τέτοιο θέμα".
Πέρα από αυτά, ο Γ. Δημαράς σε διαδοχικές συνεντεύξεις σε μέσα ενημέρωσης επανέλαβε πως μετά από συναντήσεις και διάλογο με πολίτες και φορείς θα αποφασιστεί αν η πολιτική κίνηση "προχωρήσει σε κόμμα". Σχετικά με την ανάκληση της παραίτησής του από τη θέση του βουλευτή, υποστήριξε πως "όταν δεν είσαι στην Βουλή, καμία φωνή δεν ακούγεται" και πρόσθεσε πως ήταν "λάθος" η παραίτησή του και θα κριθεί γι' αυτή.

Πηγή:www.avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: