Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Παραβίαση του Πανεπιστημιακού ασύλου από τα ΜΑΤ ! Επίκαιρο σχόλιο του Red Star


Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του μπλογκ μας (αυτόπτες μάρτυρες που μιλήσαμε, ανάμεσα τους και ο μπλόγκερ του kke4ever, Matrix) , δυνάμεις των ΜΑΤ στα Προπύλαια κατά την διάρκεια επίθεσης τους σε συγκεντρωμένους παραβίασαν το Πανεπιστημιακό άσυλο στο Πανεπιστήμιο Αθηνών !Η δεύτερη περίπτωση παραβίασης μετά την παραβίαση ασύλου στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων από αστυνομικούς της ομάδας "ΔΙΑΣ".
Το μπλογκ μας περιμένει την απάντηση του "σοσιαλιστή" υπουργού Παπουτσή. Να δώσει επιτέλους εξηγήσεις ο πρώην επίτροπος στην Ε.Ε. και να δικαιολογήσει τις κινήσεις αυτές των δυνάμεων καταστολής.

Επίσης η εκτεταμένη χρήση χημικών και δακρυγόνων, σε καμιά περίπτωση δεν δικαιολογείται ως απάντηση από το μέγεθος των "προκλήσεων" από μερίδα κόσμου.

Φτάνει πια ! 

Η χούντα του ΠΑ.ΣΟ.Κ μετά τον αποκλεισμό του κέντρου των Αθηνών που καμιά "δημοκρατικά" εκλεγμένη κυβέρνηση δεν είχε πράξει σε τέτοιο βαθμό και έκταση, καταλύει την δημοκρατία και προετοιμάζεται για εμφύλιο.Αύριο και στις 15 Δεκεμβρίου ο λαός θα ξεχυθεί πάλι στους δρόμους.Ο στόχος τους προφανής. Η απάντηση μας πρέπει να είναι μαζική και δυναμική.

Red Star

6 σχόλια:

εαμίτης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Πρώην αριστερός είπε...

Γιατί είναι προβοκατόρικο;

Red Star είπε...

H αριστερή από την Λέσβο ; Moύφα ασφαλίτικο προφίλ ;

Ilias Vivlia είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΠΩΣ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΤΕ ΕΤΣΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ???
ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΔΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ???
ΑΛΛΙΩΣ ΕΣΕΙΣ ΓΙΝΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΧΑΦΙΕΔΕΣ.
ΕΓΩ ΑΝΗΚΩ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Η ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΣΤΟ ΝΑΡ. ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΧΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΤΙΣΣΑ???

Red Star είπε...

Ερώτηση έκανα στον εαμίτη.Το ότι υπάρχουν προφίλ φτιαγμένα από την ασφάλεια είναι γνωστό.(Γενική διαπίστωση)

Προφανώς δεν γνωρίζω κάτι για το συγκεκριμένο άτομο και δεν συμμερίζομαι απόψεις χωρίς αποδείξεις.

Παρακαλώ σύντροφε εαμίτη να δώσεις μια απάντηση, γιατί θεωρείς προβοκατόρικο το συγκεκριμένο προφίλ.

Red Star είπε...

Λυπάμαι για την διαγραφή του σχολίου σύντροφε εαμίτη.Πέρα από ότι ήταν σχόλιο σε άσχετη ανάρτηση δεν έδωσες και τις απαραίτητες διευκρινήσεις/