Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Κάλεσμα συμμετοχής στα συλλαλητήρια που οργανώνουν ΠΑΜΕ – ΠΑΣΕΒΕ – ΠΑΣΥ – ΜΑΣ – ΟΓΕ την Τρίτη 7/12 κατά της μαύρης συμμαχίας κυβέρνησης – τρόικας - πλουτοκρατίας

Το ΚΚΕ καλεί όλο το λαό να συμμετέχει μαζικά στα συλλαλητήρια που διοργανώνει το ΠΑΜΕ, το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών, η ΠΑΣΕΒΕ, η ΠΑΣΥ, η ΟΓΕ κατά της επίσκεψης του Στρος Καν, του συμμάχου της βάρβαρης αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης και της πλουτοκρατίας, αύριο Τρίτη 7/12 και ώρα 5 το απόγευμα στο Σύνταγμα καθώς και στις άλλες πόλεις της Ελλάδας.
Να εκφραστεί αγωνιστικά και δυνατά ότι ο λαός δεν συναινεί αλλά αντιπαλεύει τα άγρια μέτρα που τον οδηγούν μόνιμα στη φτώχεια και στην ανεργία για να προστατευθούν τα κέρδη και τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας.

Να σταλεί στους λαούς της Ευρώπης και όλου του κόσμου περήφανο μήνυμα ανυπακοής και αντεπίθεσης, κόντρα στην προπαγάνδα κυβέρνησης και τρόικας, ότι ο λαός δεν σκύβει το κεφάλι στα εκβιαστικά διλήμματα και στην τρομοκρατία τους, αλλά οργανώνει την πάλη και τη συμμαχία του για να αποκρούσει τη καπιταλιστική βαρβαρότητα, για δρόμο ανάπτυξης υπέρ του λαού και όχι των μονοπωλίων, με λαϊκή εξουσία.
Καμιά συναίνεση, καμιά υποταγή, πάλη για αποδέσμευση από τις λυκοσυμμαχίες του κεφαλαίου, την  ΕΕ και το ΔΝΤ. Καμιά θυσία για τα κέρδη και την ανταγωνιστικότητα της πλουτοκρατίας. Αυτοί να πληρώσουν την κρίση και τα καπιταλιστικά αδιέξοδα.

1 σχόλιο:

sosat είπε...

http://tasosnastos.blogspot.com/2010/12/blog-post_5095.html