Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Δήλωση της Ελπίδας Παντελάκη μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιας δημάρχου με το συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Πειραιά

Τη γραμμή της προβοκάτσιας που υφαίνει το ΠΑΣΟΚ και στηρίζουν τα ΜΜΕ, η ΝΔ και το ΛΑΟΣ ακολουθεί και ο υποψήφιος δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά, Γιάννης Μίχας. Σε συνέντευξη τύπου που έδωσε χθές, προσπάθησε να θολώσει την κρυστάλλινη γραμμή του ΚΚΕ για το β' γύρο των τοπικών και περιφερειακών εκλογών, επικαλούμενος ψευδώς ότι σε περιοδεία του τον συνόδευσαν στελέχη του ΚΚΕ.
Παλιά τους τέχνη κόσκινο για τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ η προβοκάτσια, ο γκεμπελισμός. Επιχειρούν και με τον τρόπο αυτό να κλέψουν ψήφους υπέρ της κυβερνητικής πολιτικής, που βρίσκεται στο ίδιο αντιλαϊκό χαράκωμα με τη ΝΔ. Κανένας κομμουνιστής δεν στηρίζει τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ, όπως και της ΝΔ ή άλλους.

Επαναλαμβάνουμε άλλη μια φορά αυτό που το ΚΚΕ υπογραμμίζει τόσον καιρό και που υπογράμμισα και σε μετεκλογική συγκέντρωση στο Πειραιά: Καταψηφίστε τους συνδυασμούς του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ στο δήμο του Πειραιά και στην Περιφέρεια Αττικής. Καταψηφίστε τους παντού!
Καλούμε ιδιαίτερα τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα που στήριξαν στον α΄ γύρο τους συνδυασμούς του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, να διορθώσουν την ψήφο τους. Λευκό και Άκυρο στην κάλπη για τους συνδυασμούς των κομμάτων της πλουτοκρατίας που τσακίζουν τη ζωή της εργατικής λαϊκής οικογένειας.
Όλοι στο συλλαλητήριο του ΚΚΕ, στο Σύνταγμα, τη Δευτέρα 15 Νοέμβρη ενάντια στο διαρκές μνημόνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: