Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2010

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ : Πανστρατιά για τη συγκέντρωση την Τετάρτη στην Αθήνα

Στις 7.30 μ.μ., στο Πεδίον του Αρεως, θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα. Θα χαιρετίσουν ο Θανάσης Παφίλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής και ο Νίκος Σοφιανός, υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας.
Με καθημερινές εξορμήσεις σε τόπους δουλειάς και εργατογειτονιές, στην Αθήνα, στον Πειραιά και την Περιφέρεια της Αττικής, οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ προετοιμάζουν την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος στην Αθήνα, την Τετάρτη 3 Νοέμβρη, στις 7.30 μ.μ., στο Πεδίον του Αρεως.
Στη συγκέντρωση θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, και θα χαιρετίσουν ο Θανάσης Παφίλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής και ο Νίκος Σοφιανός, υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας.
Στο κάλεσμα που μοιράζεται πλατιά στους εργαζόμενους και το λαό της Αττικής, το ΚΚΕ σημειώνει μεταξύ άλλων:
«Ελα να ακούσεις, έλα να στείλουμε δυνατά το μήνυμα υπερψήφισης των συνδυασμών της "Λαϊκής Συσπείρωσης".

Πες ξεκάθαρο ΟΧΙ στα μέτρα που οδηγούν το λαό στη φτώχεια και τη χρεοκοπία. Βάλε φρένο στις νέες αυξήσεις στη ΔΕΗ, στο πετρέλαιο, στο ΦΠΑ, στα χειρότερα που φέρνουν η κυβέρνηση, η ΕΕ και το ΔΝΤ, με τη στήριξη της ΝΔ και του ΛΑ.Ο.Σ.
Εξουδετέρωσε τα αναχώματα που έχουν στήσει το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ για να σε παγιδέψουν. Προσπέρασε τους υποψήφιους που υποκρίνονται ότι είναι κατά του μνημονίου, όπως ο Δημαράς και ο Μητρόπουλος, ενώ με τις θέσεις τους στηρίζουν τις βασικές επιλογές της αντιλαϊκής πολιτικής.
Ψήφισε τους συνδυασμούς της "Λαϊκής Συσπείρωσης", για να έχεις στην Περιφέρεια και στους δήμους εκλεγμένους που θα μάχονται για τα δικαιώματά σου, που δε θα εφαρμόζουν τα αντιλαϊκά μέτρα, που θα υπηρετούν το λαϊκό κίνημα και όχι τα μεγάλα συμφέροντα.
Εμπιστεύσου το ΚΚΕ. Δώσε του δύναμη για να δυναμώσει τους αγώνες, τη λαϊκή συμμαχία και προοπτική.
Εχεις και εσύ ευθύνη αν ξαναδώσεις την ψήφο σου στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ. Στους επίσημους και ανεπίσημους υποψηφίους τους. Θα την αξιοποιήσουν ως έγκριση των μέτρων που έχουν πάρει, των χειρότερων που φέρνουν. Μπορούμε να τους σταματήσουμε. Υπάρχει δρόμος ανάπτυξης υπέρ του λαού. Στήριξε τη λαϊκή συμμαχία και πάλη.
Δεν κρίνονται μόνο οι δήμοι και οι περιφέρειες. Κρίνονται πολλά. Τώρα ψήφο στη "Λαϊκή Συσπείρωση"! Για μια λαϊκή νίκη που θα αλλάξει το κλίμα σε όλη τη χώρα, που θα το μετρήσουν θετικά οι λαοί της Ευρώπης.
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ "ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ"».

Πηγή:www.rizospastis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: