Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΜΕ : Οι συνταξιούχοι δεν επαιτούν και δεν ξεγελιούνται. Στηρίζουμε τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιεί η Ομοσπονδία Συνταξιούχων στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά) τη Δευτέρα 25 Οκτώβρη στις 10 π.μ.

 
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μπροστά στην καταδίκη και την καταψήφισή της στις επερχόμενες περιφερειακές και δημοτικές εκλογές προσπαθεί με πολύ θράσος και πολλά πυροτεχνήματα να εξαπατήσει ξανά τους χιλιάδες συνταξιούχους της χώρας μας και τις επόμενες μέρες ίσως τους ανέργους και όχι μόνο.
Τους χαρακτήρισε κόστος γήρανσης !!! τους μείωσε τις συντάξεις, τους έκοψε ή μείωσε τα δώρα Χριστουγέννων, Πάσχα και τα επιδόματα αδείας, τους ακρίβυνε τα φάρμακα, τους φέρνει στα πρόθυρα της πείνας και της εξαθλίωσης και αν γλιτώσουν, με το διπλασιασμό της τιμής του πετρελαίου και του ρεύματος θα τους αποτελειώσει.
Παρόλα αυτά έχει το θράσος ο πρωθυπουργός του ΠΑΣΟΚ και της πλουτοκρατίας να τους τάξει «έκτακτο βοήθημα» σε 500 χιλιάδες εξαθλιωμένους από την πολιτική του, για να τους κλέψει ξανά την ψήφο τους!!!

Είναι γελασμένος και αυτός και οι εκλεκτοί του. Οι συνταξιούχοι δεν επαιτούν και δεν ξεγελιούνται. Διεκδικούν με βάση τις ανάγκες τους, με βάση τον τεράστιο πλούτο που και οι ίδιοι έχουν συμβάλλει να παραχθεί και σήμερα η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, όπως και η προηγούμενη της Ν.Δ. τον μοιράζουν τους τραπεζίτες, στους βιομήχανους, στους εφοπλιστές και στα υπόλοιπα παράσιτα του σάπιου κοινωνικού συστήματος που ζούμε.
Η απάντηση που θα δοθεί και από τους συνταξιούχους, αλλά και από τα υπόλοιπα φτωχά λαϊκά στρώματα είναι μια: ψήφο στη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ. Συνέχιση του αγώνα με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και δύναμη. Στηρίζουμε τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιεί η Ομοσπονδία Συνταξιούχων στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Κοτζιά) τη Δευτέρα 25 Οκτώβρη στις 10 π.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: