Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Αλληλεγγύη στον ξεσηκωμό των γάλλων εργαζομένων, Παρασκευή 22/10 στις 7.00 μμ μπροστά στη Γαλλική πρεσβεία στην Αθήνα!

AP (Από την μεγάλη διαδήλωση στην Μασσαλία)
 Αλληλεγγύη στον ξεσηκωμό των γάλλων εργαζομένων, Παρασκευή 22/10 στις 7.00 μμ μπροστά στη Γαλλική πρεσβεία στην Αθήνα!
Η "Αντικαπιταλιστική Ανατροπή" στην Περιφέρεια Αττικής και η "Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας"καλούν την Παρασκευή 22/10 στις 7.00 μμ μπροστά στη Γαλλική πρεσβεία στην Αθήνα σε συγκέντρωση συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους Γάλλους εργαζόμενους και νέους. 
Χαιρετίζουμε το ξεσηκωμό των εργαζομένων και τω νέων στη Γαλλία ενάντια στα αντιδραστικά μέτρα της κυβέρνησης Σαρκοζί.
Στέλνουμε μήνυμα αλληλεγγύης στα μαχητικά γαλλικά συνδικάτα, σε όλους τους αγωνιζόμενους.Η απόπειρα καρατόμησης των ασφαλιστικών δικαιωμάτων στη Γαλλία, αποδεικνύει ότι βρισκόμαστε αντιμέτωποι με πανευρωπαϊκή επίθεση του κεφαλαίου, μεθοδευμένη από την ΕΕ και τις κυβερνήσεις. Για να μην πληρώσει το κεφάλαιο την κρίση η ΕΕ μας γυρίζει έναν αιώνα πίσω. Είναι επίσης φανερό ότι η Ελλάδα ήταν το πειραματόζωο. Η φιλολογία περί “μαύρου προβάτου” ήταν σκέτη προπαγάνδα.
Ο γαλλικός ξεσηκωμός δείχνει το δρόμο για να σταματήσει η αντεργατική λαίλαπα ευρωπαϊκών κυβερνήσεων – ΕΕ – κεφαλαίου. Είναι ο δρόμος του εργατικού ξεσηκωμού, του πολιτικού αγώνα του ίδιου του κινήματος, του απεργιακού μπλοκαρίσματος της παραγωγής, των διαδηλώσεων, των καταλήψεων και των συγκρούσεων. Είναι ο δρόμος της εξέγερσης των νέων και της συνάντησής τους με το εργατικό κίνημα. Είναι ο δρόμος του πανευρωπαϊκού διεθνιστικού αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: