Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

ΙΚΑΡΙΑ : ΠΑ.ΣΟ.Κ-Ν.Δ.-ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Ν.Δ-ΛΑ.Ο.Σ όλοι εναντίον του Κ.Κ.Ε ! Κ. Αϊβαλιώτης, βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ«Όλοι μαζί οι δημοκρατικοί μη κομμουνιστές πολίτες, όλοι όσοι βαρεθήκαμε την μούχλα του ΚΚΕ, στηρίζουμε το ψηφοδέλτιο της συμφιλίωσης !


Εκεί όμως που αποθεώνεται ο «θεσμός» του υπερκομματικού και ανεξάρτητου υποψήφιου, είναι η περίπτωση του δήμου της Ικαρίας. Εκεί όπου ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑ.Ο.Σ. και ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, στηρίζουν από κοινού για δήμαρχο ένα στέλεχος του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, με διακηρυγμένο στόχο να αποτρέψουν την επανεκλογή του Σ. Σταμούλου, νυν δήμαρχου Εύδηλου και επικεφαλής του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις ερχόμενες εκλογές. Μάλιστα, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ ανέθεσαν στον ΛΑ.Ο.Σ. την προπαγανδιστική υπεράσπιση της συνεργασίας τους, για την οποία, σύμφωνα με τον Κ. Αϊβαλιώτη, βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ., «παλέψανε πολύ για να φτιαχτεί το ψηφοδέλτιο της νίκης και θα αγωνισθούμε για ένα ποσοστό - ρεκόρ, και ας κλαίει όσο θέλει το ΚΚΕ». 
Τι επιδιώκει αυτός ο καθαρά αντιΚΚΕ συνδυασμός στην Ικαρία; Γράφει ο Αϊβαλιώτης, στην εφημερίδα του φιλοβασιλικού και φιλοχουντικού ΛΑ.Ο.Σ.: «Ολοι μαζί οι δημοκρατικοί μη κομμουνιστές πολίτες, όλοι όσοι βαρεθήκαμε την μούχλα του ΚΚΕ, στηρίζουμε το ψηφοδέλτιο της συμφιλίωσης (...)». Κάθε άλλο σχόλιο για το ποιον υπηρετεί ο «ανεξάρτητος» επικεφαλής αυτού του ψηφοδελτίου, περισσεύει.

Πηγή: www.rizospastis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: