Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ- Ο Βασίλης Κικίλιας υποψήφιος της Ν.Δ στην περιφέρεια Αττικής...Μια επιλογή που στέλνει στον δεύτερο γύρο την αριστερά.Σχόλιο του Red Star.

Μπεεε "φίλοι Νεοδημοκράτες" 
Τα μαντάτα είναι καλά.Το μεγάλο χαρτί της Ν.Δ  είναι ο δεινός ρήτορας, ο έμπειρος (μπασκεμπολίστας) , Βασίλης Κικίλιας !! Μπράβο Αντωνάκη Σαμαρά ! Οδηγείς τη Ν.Δ. σε ποσοστά κάτω του 22-23% στην Αττική (Εδώ θα είμαστε να με θυμηθείτε). Ο Αντώνης Σαμαράς , που έφυγε από τη Ν.Δ, έφτιαξε ένα κόμμα  την Πολιτική Άνοιξη που στήριξαν όλα τα ΜΜΕ και μέσα σε λίγο χρόνια την διέλυσε και ξαναγύρισε με σκυφτό κεφάλι πίσω στο μαντρί.Μπεεεε, μπεεεε Αντωνάκη.Εσύ που έκανες την υπέρβαση, που κατηγορόυσες τον δικομματισμό ,σαν καλό προβατάκι γύρισες στο μαντρί και πάλι βελάζεις.Μπεεεε ο Κικίλιας είναι άφθαρτος, μπεεε ο Κικίλιας είναι γιατρός, μπεεεεε είναι αθλητής, μπεεε  είναι το καλύτερο γαλάζιο προβατάκι.Μπεεεε είναι και αγαπημένο παιδί του Νικήτα Κακλαμάνη, αντιδήμαρχος και στις βουλευτικές του 2009 ,μπεεεεεε, υποστήριζε τον Κωστάκη Καραμανλή με πάθος...
Άντε λοιπόν γαλάζια πρόβατα διαλέξτε τον Κικίλια.Στο χέρι όσων δεν έχουν μυαλό ...προβάτου είναι να επιλέξουν ένα υποψήφιο της αριστεράς όπως π.χ. τον Θανάση Παφίλη που έχει καθαρές πολιτικές θέσεις ή υποψήφιο από τα υπόλοιπα κόμματα της κοινοβουλευτικής ή εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.Άλλωστε ποιος μπορεί να συγκρίνει έναν Κικίλια με έναν Παφίλη; Μόνο κάτι γαλάζια πρόβατα που κάνουν ότι τους λέει ο αρχηγός τους ( ο οποιός πρόδωσε το κόμμα τους  και το έριξε από την εξουσία το 1993!!)
Ο Κικίλιας φίλοι και σύντροφοι το μόνο που έλεγε στα παράθυρα ήταν ευχολόγια, ψέμματα για την οικονομική κατάσταση της χώρας  και ύμνους για τον Καραμανλή.Και μπορεί η αριστερά να μην ρίνει πρόσωπα αλλά ιδεολογίες, αλλά εγώ σαν πολίτης θα κρίνω και τα δύο.Και θα κατακρίνω μια ηλίθια επιλογή της Ν.Δ.(όχι η μοναδική).Του εύχομαι να έρθει τρίτος,τέταρτος όσο πιο χαμηλά τόσο πιο καλά.

Red Star. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: