Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Αλήτες Χούλιγκανς -"Οπαδοί" του Πανιώνιου έσκαψαν και κατέστρεψαν το γήπεδο!

Οπαδοί του Πανιωνίου εισέβαλαν απόψε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Ν.Σμύρνης, έσκαψαν στο κέντρο σε αρκετά μεγάλο σημείο τον χλοοτάπητα και είναι δύσκολο έως απίθανο πλέον να φιλοξενηθεί εκεί την Πέμπτη το βράδυ το ματς ΑΕΚ-Νταντί Γιουνάιτεντ.
Εκφράζοντας μ' αυτόν τον τρόπο την αντίθεση τους που η ΑΕΚ θα παίξει στο γήπεδο της Ν.Σμύρνης, έσκαψαν (με φτυάρια και άλλα εργαλεία) τον αγωνιστικό χώρο, έκαψαν τα δοκάρι που είναι μπροστά στη Θύρα 8, προκάλεσαν ζημιές σε δημοσιογραφικά θεωρεία και έγραψαν συνθήματα κατά του προέδρου του ερασιτέχνη Πανιώνιου Γεράσιμου Βεντούρη.

Όταν κατέφθασαν αστυνομικές δυνάμεις και πυροσβεστική με 4 διμοιρίες των ΜΑΤ οι οπαδοί του Πανιωνίου εξαφανίστηκαν στα στενά γύρω από το γήπεδο.

Ο μεγαλομέτοχος του Πανιώνιου Κ.Τσακίρης δήλωσε ότι μπορεί να μην συμφωνεί με την απόφαση του ερασιτέχνη να παραχωρηθεί το γήπεδο αλλά είπε ότι υπάρχουν πιο πολιτισμένοι τρόποι για να διαμαρτυρηθεί κάποιος. “Ξεφεύγει από κάθε λογική το ότι κατέστρεψαν περιουσία του συλλόγου. Είναι θρασύδειλοι και αλήτες. Αν ήμουν ακόμη πρόεδρος θα είχα κλείσει τους συνδέσμους!”

Πηγή :www.enet.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: