Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ - «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»Οι υποψήφιοι που στηρίζει το ΚΚΕ στην Αττική

Οι υποψήφιοι που στηρίζει το ΚΚΕ στην Αττική
Ο Δήμος Κουμπούρης, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής
Τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες Δυτικής και Ανατολικής Αττικής και τους υποψήφιους Δημάρχους στους δήμους της περιοχής με τους συνδυασμούς της «Λαϊκής Συσπείρωσης», που στηρίζει το ΚΚΕ στις ερχόμενες τοπικές εκλογές, ανακοίνωσε η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ.Με την ανακοίνωσή της καλεί εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους, νέους και γυναίκες της Αττικής να υπερψηφίσουν τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης», στα οποία συμμετέχουν ριζοσπαστικές δυνάμεις και να στηρίξουν τις δράσεις που αναπτύσσει σε κάθε πόλη, τόπο δουλειάς και γειτονιά της περιοχής.
Οι υποψήφιοι ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ
Δυτική Αττική: Δήμος Κουμπούρης, 58 ετών, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων του ΙΚΑ, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, μέλος της ΚΕ, πρώην βουλευτής Αττικής.
Ανατολική Αττική: Γιάννης Γκιόκας, δικηγόρος 30 ετών, βουλευτής Αττικής, μέλος του Γραφείου του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ.
Οι υποψήφιοι ΔΗΜΑΡΧΟΙ
Ελευσίνα: Μανώλης Βαρδαβάκης, νοσηλευτής στο Θριάσιο Νοσοκομείο, 39 ετών, μέλος του ΔΣ του Σωματείου, μέλος της ΝΕ Αττικής.
Ασπρόπυργος: Δημήτρης Μπακάλης, 25 ετών , αυτοαπασχολούμενος, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, του ΝΣ Αττικής και γραμματέας του τομέα Θριασίου της ΚΝΕ.

Μέγαρα: Αντώνης Χοροζάνης, 57 ετών, συνταξιούχος από τα Ναυπηγεία Ελευσίνας , πρώην Πρόεδρος του Σωματείου Μετάλλου, πρώην νομαρχιακός σύμβουλος, Δημοτικός Σύμβουλος Ελευσίνας, μέλος της ΝΕ Αττικής και μέλος του Αχτιδικού Γραφείου Θριασίου του ΚΚΕ.
Μάνδρα - Ειδυλλία: Μιχάλης Μονοχολιάς, 33 ετών, εκπαιδευτικός. Είναι μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Αττικής και μέλος του Αχτιδικού Γραφείου Θριασίου του ΚΚΕ.
Ο Αποστόλης Παμφίλης, υποψήφιος Δήμαρχος Λαυρεωτικής
Αχαρναί (Μενίδι): Βασίλης Τοπαλιανίδης, 48 ετών, γιατρός - πνευμονολόγος στο ΙΚΑ Μενιδίου, Δημοτικός Σύμβουλος, στέλεχος του ΚΚΕ.Φυλή: Δημήτρης Τσιουμπρής, 56 ετών, εργάτης στο μέταλλο, γραμματέας της Ομοσπονδίας μετάλλου, υπεύθυνος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ και στέλεχος του ΚΚΕ.
Ωρωπός: Μιχάλης Χασιώτης, 28 ετών, λογιστής, μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών. Είναι μέλος του Τομεακού Γραφείου του βόρειου τομέα της ΚΝΕ.
Διόνυσος: Ζωή Σώκου, 51 ετών, εργοδηγός χημικός. Πρώην πρόεδρος Ομοσπονδίας Φαρμάκου Καλλυντικού, μέλος της Αχτιδικής Επιτροπής Βιομηχανίας της ΚΟΑ.
Μαραθώνας: Νίκος Στεφανίδης, έμπορος 55 ετών, πρόεδρος του ΔΣ του συλλόγου των ΕΒΕ της Ραφήνας, μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών σωματείων Μεσογείων, νομαρχιακός σύμβουλος Ανατολικής Αττικής. Είναι μέλος της ΝΕ Αττικής του ΚΚΕ.
Ραφήνα - Πικέρμι: Χρήστος Τσαλαπατάνης, 50 ετών έμπορος, μέλος του συλλόγου ΕΒΕ Ραφήνας, Δημοτικός Σύμβουλος Ραφήνας. Είναι μέλος της ΝΕ Αττικής και του Αχτιδικού Γραφείου Μεσογείων του ΚΚΕ.
Μαρκόπουλο: Ανδρέας Συλλελόγλου, 50 ετών Οικονομολόγος, μέλος του Οικονομικού επιμελητήριου και του σωματείου Λογιστών Αθήνας . Είναι μέλος της ΝΕ Αττικής και του Αχτιδικού Γραφείου Λαυρεωτικής του ΚΚΕ.
Παλλήνη: Νίκος Γαμβράς, 59 ετών, υπάλληλος του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας, πρώην μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Αθήνας , στέλεχος του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ.
Κορωπί: Βαγγέλης Ρεμπάπης, 26 ετών, ιδιωτικός υπάλληλος, τελειόφοιτος Γεωλογικού , μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου της ΚΝΕ και του Νομαρχιακού Γραφείου της ΝΟ Αττικής της ΚΝΕ.
Ο Βασίλης Τοπαλιανίδης, υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών (Μενίδι)
Σπάτα-Αρτέμιδα (Λούτσα): Βαγγέλης Δανέζης, 57 ετών, συνταξιούχος τεχνολόγος μηχανικός, πρώην μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Αθήνας και του ΔΣ του Σωματείου εργαζομένων Ολυμπιακής, στέλεχος του ΠΑΜΕ. Είναι μέλος του Αχτιδικού Γραφείου Μεσογείων του ΚΚΕ.Παιανία: Κώστας Φιλιούσης, 60 ετών, οικονομολόγος - ηλεκτρονικός, πρώην μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας εργαζομένων της ΕΡΤ και του ΔΣ Ηλεκτρονικών - Τεχνολόγων Μηχανικών, στέλεχος του ΚΚΕ.
Λαυρεωτική : Αποστόλης Παμφίλης, 58 ετών, Βιοτέχνης. Συνδικαλιστής στους ΕΒΕ, μέλος της ΝΕ Αττικής και του Αχτιδικού Γραφείου Λαυρεωτικής του ΚΚΕ.
Σαρωνικός: Γιώργος Μπιθυμήτρης, 30 ετών, Διδάκτωρ Κοινωνικής Πολιτικής, μέλος του Αχτιδικού Γραφείου Λαυρεωτικής και γραμματέας της ΚΟΒ Καλυβίων του ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: