Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

ΗΠΑ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ - ΔΙΠΛΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΚΑΙ ΙΡΑΝ !

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ!  

Πηγή:www.iskra.gr 

Σύμφωνα με σχετικό άρθρο του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου*, που μάλιστα επικαλείται αποκρυπτογραφημένο τηλεγράφημα το οποίο αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα cryptome.org (δείτε το σχετικό link πατώντας εδώ), οι ΗΠΑ και το Ισραήλ ετοιμάζονται να χτυπήσουν σε Βενεζουέλα και Ιράν!

Το συγκεκριμένο τηλεγράφημα αποτελεί κρυπτογραφημένο μήνυμα της Χίλαρι Κλίντον προς την πρεσβεία των ΗΠΑ στο Ισραήλ και φέρει ημερομηνία 10 Αυγούστου.


Σύμφωνα πάντα με το άρθρο του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου, η συγκεκριμένη ιστοσελίδα (cryptome.org) διαθέτει σχετική αξιοπιστία χωρίς βέβαια να αποκλείεται σε καμία περίπτωση και η πιθανότητα παραπληροφόρησης.

Σύμφωνα με το αποκρυπτογραφημένο τηλεγράφημα, γίνεται λόγος για προληπτικό χτύπημα στο Ιράν πριν αυτό προλάβει να αποκτήσει πυρηνικά όπλα ώστε να μπορεί να απειλήσει το Ισραήλ και τα συμφέροντα των ΗΠΑ στην περιοχή

Σε ότι αφορά τη Βενεζουέλα ορίζεται ξεκάθαρα πως εάν οι βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου, «ματαιώσουν την επιστροφή στη Δημοκρατία» (εδώ γελάμε), τότε οι Ηνωμένες Πολιτείες προτίθενται να δράσουν για την ανατροπή της κυβέρνησης Τσάβες, σε συνεργασία με την Κολομβία, την Κόστα Ρίκα και τους αστικούς κύκλους της Βενεζουέλας.

Το τηλεγράφημα καταλήγει, δίνοντας εντολή στην αμερικανική πρεσβεία να έρθει σε επαφή με ισραηλινούς αξιωματούχους προκειμένου να υπάρξει συντονισμός για «θετική αλλαγή καθεστώτος σε Βενεζουέλα και Ιράν».

Μετά και την επίσκεψη Νετανιάχου, τα συγκεκριμένα γεγονότα αποκτούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο. Είναι εύλογο πως μια πολεμική εμπλοκή της Ελλάδας στα σχέδια ΗΠΑ – Ισραήλ, (προβάλλοντας το άλλοθι της αντιτουρκικής στάσης του Ισραήλ), θα έχουν ως αποτέλεσμα Ελλάδα και Κύπρος να βρεθούν αντιμέπωπες με το σύνολο του μουσουλμανικού κόσμου -και εμμέσως- με τη Ρωσία αλλά και τη Κίνα...

*Δημοσιεύεται στην εφημερίδα "ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ" (Σάββατο 28 και Κυριακή 29 Αυγούστου)

Πηγή:www.iskra.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: