Τρίτη 11 Μαΐου 2010

ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ μαζί με τα μέτρα της το Δ.Ν.Τ. και τον Ν. Ερντογάν!


-ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ μαζί με τα μέτρα της το Δ.Ν.Τ. και τον Ν. Ερντογάν!
-ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ για να μην πτωχεύσει η χώρα και ο λαός της!
-Εθνικό νόμισμα! (Δραχμή) Τέλος στην οικονομική αιμορραγία και την παρα- γωγική ερήμωση από το ΕΥΡΩ και την ΟΝΕ (Το ΕΥΡΩ παραμένει ως συνάλλαγμα)

Ένα Νέο ΕΑΜ μπορεί και πρέπει να αποτρέψει τη μεθοδευόμενη πτώχευση και τη ξένη κατοχή

Η ψήφιση από ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ-Ντόρα Μπακογιάννη Μητσοτάκη των μέτρων του κοινωνικού Καιάδα και της «Αλβανοποίησης» της χώρας προς δόξα του ΕΥΡΩ και του καρτέλ των τραπεζιτών, και στο όνομα ενός διπλοεξοφλημένου χρέους που ανάλογά του δεν καταδέχτηκαν να πληρώσουν και μεγάλο μέρος τους διέγραψαν κυβερνήσεις άλλων χωρών, δεν είναι παρά μόνο το πρώτο μέρος του σκηνικού της μεθοδευόμενης πτώχευσης και της ξένης κατοχής.

Το δεύτερο μέρος ξεκινά με το ότι: ως τοποτηρητής των ΗΠΑ και εκπρόσωπος της χούντας που φυλακίζει και δολοφονεί τον Τουρκικό λαό (90 δολοφονίες μόνο την τελευταία 10/ετία), ως νέος Βαν Φλιντ, καταφθάνει προσκεκλημένος στη χώρα μας ο Ερντογάν.

Ο Ερντογάν έρχεται εδώ με σκοπό: α) Να νομιμοποιήσει τις παραβιάσεις των ανατολικών συνόρων μας β) Να δεσμεύσει για λογαριασμό της Άγκυρας και των ΗΠΑ εθνικό πλούτο από την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (Α.Ο.Ζ.) και τους σημαντικούς φυσικούς πόρους της Ελλάδας στο Αιγαίο (Πετρέλαια) και την Θράκη (Ουράνιο) γ) Να ακυρώσει μείζονος σημασίας για τη χώρα διακρατικές συμφωνίες με τη Ρωσία του Πούτιν στο θέμα των Αγωγών.
Τα επαχθή οικονομικά μέτρα και η πρόσκληση στον Ερντογάν ενόσω παραβιάζει προκλητικά το FIR και τα χωρικά μας ύδατα στο Αιγαίο αποδεικνύουν ότι το πρόβλημα δεν είναι το χρέος αλλά η κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου που είναι έρμαιο των εντολών της «ιεράς συμμαχίας» ΗΠΑ-Ε. Ένωσης. Η κυβέρνηση αυτή πρέπει να φύγει και θα φύγει μαζί με τα μέτρα της, την εθνική υποτέλεια και την 20/ετη νεοφιλελεύθερη πορεία που μας οδήγησε εδώ.

Αντίπαλός δεν είναι μόνο όσοι έκλεψαν που είναι γνωστοί έπρεπε να έχουν δεσμευθεί προληπτικά οι περιουσίες που «απέκτησαν» εδώ ή στο εξωτερικό, είναι η μεγάλη ταξική κλοπή και η εθνική κρίση που προωθούνται αυτήν την ώρα στο όνομα του χρέους και της απάτης πως δήθεν: Η ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑ-ΦΗ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ.

Είναι ώρα να υψωθεί ένα Νέο ΕΑΜ απέναντι στο διεφθαρμένο πολιτικό καθεστώς της τε-λευταίας 20/ετίας και τη δικτατορία του καρτέλ των τραπεζιτών και των ΜΜΕ που κατάτρώγει τις παραγωγικές δομές της χώρας και ελέγχει την πολιτική ζωή και τη δημόσια ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: