Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Καταγγελία της Κ.Ο. Αθήνας του ΚΚΕ για την επίθεση της αστυνομίας σε στέλεχος του ΚΚΕ και τη σύλληψή του


Η Κομματική Οργάνωση Αθήνας του Κ.Κ.Ε. καταγγέλλει τις επιθέσεις της αστυνομίας και τη σύλληψη στελέχους του Κ.Κ.Ε.
Συγκεκριμένα, σήμερα 31/3/2010 το μεσημέρι, κοντά στα γραφεία της Κ.Ο.Α. στην οδό Κολωνού, ένα άτομο με πολιτικά, που εκ των υστέρων αποδείχτηκε ότι ήταν αστυνομικός, χτυπούσε με γκλομπ και έβριζε τρεις ακινητοποιημένους μετανάστες.
Ο Δημήτρης Κυπραίος, μέλος της Επιτροπής Πόλης της ΚΟΑ, μαζί με άλλους συντρόφους διαμαρτυρήθηκαν για τη βίαιη αυτή συμπεριφορά. Ο σύντροφος Δημήτρης Κυπραίος γι'αυτή τη διαμαρτυρία του δέχτηκε επίθεση από δύναμη 30 αστυνομικών και με χειροπέδες οδηγήθηκε στο Α.Τ. Ομόνοιας μαζί με τους τρεις μετανάστες.
Η Κ.Ο.Α. καταγγέλλει τη βάρβαρη αυτή επίθεση που εντάσσεται μέσα στο συνολικότερο κλίμα τρομοκρατίας και αστυνομοκρατίας, που συνεχώς αυξάνεται με στόχο να φοβίσει, να τρομοκρατήσει για να περάσουν πιο εύκολα τα νέα μέτρα καταστολής και όλα τα αντιλαϊκά και αντεργατικά μέτρα της κυβέρνησης.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τη νεολαία να αντισταθούν και να δυναμώσουν τον αγώνα τους ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης και τις επιθέσεις των δυνάμεων καταστολής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: