Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Γιωργάκης Παπανδρέου: Ανίκανος και Eπικίνδυνος.Eπίκαιρο σχόλιο του Red Star

Ο Γιωργάκης Παπανδρέου το παίζει μέγα διπλωμάτης.Από την μία κινδυνολογεί ότι είναι ορατή η  χρεωκοπία, και από την άλλη διαλαλεί πως η Ελλάδα δεν χρειάζεται χρήματα!Από την μία έχει καταλήξει ότι μόνο το ΔΝΤ  μπορεί να μας δανείσει 30-40 δις με επιτόκιο 4,5% και από την άλλη κατηγορεί την  Γερμανία και τις Γερμανικές τράπεζες ότι κερδοσκοπούν σε βάρος της Ελλάδος (μέσω του αντιπροέδρου του Θ.Πάγκαλου βεβαίως).


Λες και δεν ζούμε σε μια καπιταλιστική Ε.Ε. με ελεύθερη αγορά.Λες και οι τράπεζες είναι υποχρεωμένες να δανείζουν στην Ελλάδα με τους όρους που θέλει ο "σοσιαλιστής" Γιωργάκης.


ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ λέει στην Μέρκελ...Και το δάνειο που ζητάμε τι είναι, σε μπιζέλια ή σε ευρώ;




Kαι πως είναι δυνατό να μην θέλουμε χρήματα από την Ευρώπη όταν πριν λίγες μέρες ήμασταν στα όρια της χρεωκοπίας κύριε Παπανδρέου ; Kαι πως γίνεται λίγες μέρες πριν ,να κινδυνεύουμε όπως λέγατε  με χρεωκοπία και σήμερα όχι;


ΤΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΤΕ; ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ; Να λέτε ότι σας κατέβει ;


Είστε επικίνδυνος για τα συμφέροντα του ελληνικού λαού κύριε Παπανδρέου και δυστυχώς θα καταλήξετε να γίνεται και ο περίγελος της Ευρώπης με τα όσα αντιφατικά λέτε.


Την 25η Μαρτίου στην σύνοδο Κορυφής της Ευρώπης θα φανεί πως είστε ανίκανος.Kαι εσείς και η κυβέρνηση σας.


Πέρα από την νεοφιλελεύθερη πολιτική σας που καταδικάζω εγώ αλλά και μεγάλο μέρος του Ελληνικού λαού οφείλω να καταδικάσω και την ηλιθιότητα σας.


Γιατί αν στις 25 και 26 του Μάρτη μας πείτε πως η Μέρκελ φταίει που θα οδηγηθούμε στο ΔΝΤ με ή χωρίς την σύμπραξη της Ε.Ε, μην περιμένετε κανείς να σας πάρει στα σοβαρά.Και αν τελικά γίνει το θαύμα ,η Ε.Ε. δανείσει στην Ελλάδα χωρίς την συνδρομή του ΔΝΤ, να δούμε πως θα δικαιολογήσετε στον Ελληνικό λαό τα πρόσθετα μέτρα που θα σας αναγκάσουν να πάρετε.


Ο λαός έχει στα χέρια του την δύναμη, ή να συνεχίσει να ακούει τις ασυναρτησίες σας, ή να σας δείξει τον δρόμο προς το σπίτι σας.

Red Star

Δεν υπάρχουν σχόλια: