Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Συγκλονιστική κατάθεση του συμμαθητή του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, που τον είδε να ξεψυχάει την ώρα που προσπαθούσε να τους πει κάτι...


Με τη συγκλονιστική κατάθεση ενός δεκαεπτάχρονου σήμερα μαθητή που βρισκόταν στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Αλέξανδρος και είναι ένα από τα δύο παιδιά που τον έπιασαν λίγο πριν ξεψυχήσει συνεχίζεται στην Άμφισσα η δίκη των δύο ειδικών φρουρών, Επαμεινώνδα Κορκονέα και Βασίλη Σαραλιώτη.
Ο μάρτυρας υποστήριξε ότι καμία πρόκληση δεν είχαν δεχτεί οι αστυνομικοί, ότι η περιοχή ήταν γεμάτη από κόσμο, κυρίως από μαθητές και φοιτητές και ότι όταν πυροβολήθηκε ο Αλέξανδρος βρισκόταν σχεδόν απέναντι από τους αστυνομικούς.

Η δίκη χρειάστηκε να διακοπεί για λίγο, καθώς ο νέος ξέσπασε σε λυγμούς όταν περιέγραφε τα τελευταία δευτερόλεπτα της ζωής του άτυχου μαθητή που προσπαθούσε, όπως τόνισε, κάτι να μας πει, αλλά δεν τα κατάφερε.
Αύριο έχει κληθεί να καταθέσει ο βασικότερος μάρτυρας της υπόθεσης, ο 16χρονος φίλος του Αλέξανδρου, ο οποίος βρισκόταν δίπλα του την ώρα του τραγικού συμβάντος.
Πηγή:www.enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: