Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ: Εκδήλωση τιμής για τον Νίκο Μπελογιάννη


Εκδήλωση τιμής για τον Νίκο Μπελογιάννη
Την Τετάρτη 31 του Μάρτη, στο Πάρκο Γουδή, με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ
Εκδήλωση προς τιμήν του κομμουνιστή Νίκου Μπελογιάννη, μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ, που εκτελέστηκε μαζί με τους συντρόφους του στο Γουδή από την αστική τάξη, με κυβέρνηση Ν. Πλαστήρα, διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Αθήνας του ΚΚΕ. Η εκδήλωση θα γίνει την Τετάρτη 31 του Μάρτη, στις 6 μ.μ., στο Πάρκο Γουδή (πρώην στρατόπεδο Γουδή). Θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ,Αλέκα Παπαρήγα. Στο χώρο της εκδήλωσης θα γίνουν αποκαλυπτήρια μνημείου, έκθεση φωτογραφίας και θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα.
Προσυγκεντρώσεις για την εκδήλωση έχουν προγραμματίσει οι Οργανώσεις της ΚΟΑ στις5.30 μ.μ. στα εξής σημεία: Πλατεία ΓαρδένιαςΖωγράφου (Οργανώσεις Ανατολικών συνοικιών), Σταθμός Μετρό «Κατεχάκη» (Οργανώσεις Βόρειων, Βορειοδυτικών, Βορειοανατολικών συνοικιών, Οργανώσεις ΑΕΙ - ΤΕΙ της ΚΝΕ και του ΚΚΕ),Σταθμός Μετρό «Αμπελόκηποι» (Κλαδικές Οργανώσεις και Α' Αθήνας), Σταθμός Μετρό «Πανόρμου» (Οργανώσεις Νότιων, Νοτιοανατολικών, Νοτιοδυτικών και Δυτικών συνοικιών).

Η Κομματική Οργάνωση Πειραιά του ΚΚΕσυμμετέχει στη μεγάλη πολιτική εκδήλωση που διοργανώνει η ΚΟΑ του ΚΚΕ. Καλεί όλους τους εργαζόμενους του Πειραιά, τους νέους και τις νέες, με τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση, αλλά και με την αταλάντευτη ταξική τους δράση να πρωτοστατήσουν στην οργάνωση νέων μαζικών ταξικών αγώνων ενάντια στην πολιτική - ιδεολογική - οικονομική κυριαρχία των μονοπωλίων.
«Με το ΚΚΕ στην οργάνωση του αγώνα για την κοινωνική συμμαχία, για μια λαϊκή εξουσία και οικονομία που απαντά στις σύγχρονες ανάγκες της εργατικής τάξης και των συμμάχων της. Μόνο το ΚΚΕ βγάζει Μπελογιάννηδες σε κάθε εποχή και με οποιεσδήποτε συνθήκες», σημειώνεται στο κάλεσμα. Η προσυγκέντρωση της ΚΟΠ έχει οριστεί στις 5.30 μ.μ. στη στάση«Κατεχάκη» του Μετρό.
Η ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ συμμετέχει επίσης στην εκδήλωση τιμής και δόξας για τον κομμουνιστή Ν. Μπελογιάννη. Καλεί «όλους τους αγωνιστές της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης, τους μαχητές και τις μαχήτριες του ΔΣΕ, τους επαναπατρισθέντες πολιτικούς πρόσφυγες, τους απογόνους και φίλους, να πάρουν μαζικά μέρος στην εκδήλωση, για να διατρανώσουμε όλοι μαζί την απόφασή μας να συνεχίσουμε τον αγώνα για τη δικαίωση των ιδανικών και οραμάτων των ηρώων - αγωνιστών μας που θυσίασαν τη ζωή τους για μια Ελλάδα ανεξάρτητη, ελεύθερη, σοσιαλιστική».
Πηγή:Ριζοσπάστης

Δεν υπάρχουν σχόλια: