Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Κ.Κ.Ε: Δραστηριότητες σε όλη τη χώρα. Πλατιά συζήτηση με το λαό για την καπιταλιστική κρίση, την αντιλαϊκή πολιτική και την πρόταση διεξόδου του Κόμματος


Δραστηριότητες σε όλη τη χώρα
Πλατιά συζήτηση με το λαό για την καπιταλιστική κρίση, την αντιλαϊκή πολιτική και την πρόταση διεξόδου του Κόμματος
Εντείνεται σε όλη τη χώρα η συζήτηση για την οργάνωση της λαϊκής πάλης και την πολιτική πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ

Συγκεντρώσεις με θέμα την οικονομική κρίση, τις πολιτικές κυβέρνησης - ΕΕ και τον άλλο δρόμο ανάπτυξης που προτείνει το ΚΚΕ διοργανώνει η Αχτίδα Μενιδίου - Ανω Λιοσίων - Ζεφυρίου και χωριών της Βορειοανατολικής Αττικής του ΚΚΕ.
--   Τετάρτη 17 Μάρτη: Στα Ανω Λιόσιαστο δημαρχείο στις 6.30 μ.μ. με ομιλητή τον Τάσο Τραβασάρο, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.
-- Παρασκευή 19 Μάρτη: Στο Καπανδρίτι στο δημαρχείο στις 7 μ.μ. με ομιλήτρια την Ελίνα Χαιρικάκη, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.
-- Κυριακή 21 Μάρτη: Στον Ωρωπό στο πνευματικό κέντρο στις 7 μ.μ. με ομιλητή στέλεχος του Κόμματος.
-- Δευτέρα 22 Μάρτη: Στο Ζεφύρι στο πνευματικό κέντρο στις 7 μ.μ. με ομιλητή τονΔήμο Κουμπούρη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. ΣτοΚρυονέρι στο πνευματικό κέντρο στις 6.30 μ.μ. με ομιλητή στέλεχος του Κόμματος.
-- Τρίτη 23 Μάρτη: Στο Μενίδι στο δημαρχείο στις 6.30 μ.μ. με ομιλήτρια την Ελένη Μπέλλου,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
-- Παρασκευή 26 Μάρτη: Στον Αυλώνα στο πνευματικό κέντρο στις 6.30 μ.μ. με ομιλητή τονΝίκο Καλούτση, μέλος του ΝΓ Αττικής του ΚΚΕ.
-- Σάββατο 27 Μάρτη: Στον Αγιο Στέφανο στο πνευματικό κέντρο στις 7 μ.μ. με ομιλητή τονΓιάννη Γκιόκα, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και βουλευτή του ΚΚΕ.

Σε άλλες περιοχές
  • Συγκέντρωση - συζήτηση με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις και η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ» διοργανώνει σήμερα Τετάρτη η ΝΕ Ρεθύμνου του ΚΚΕ. Η συγκέντρωση θα γίνει στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου στις 8 μ.μ. με κεντρικό ομιλητή τον Νίκο Μωραΐτη, βουλευτή του ΚΚΕ.
  • Εκδήλωση για τις εξελίξεις στο Ασφαλιστικό και την αντιμετώπιση της αντιλαϊκής θύελλας διοργανώνει η ΝΕ Γρεβενών του ΚΚΕ την Πέμπτη 18 Μάρτη στις 7.30 μ.μ., στο Φουαγιέ του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Γρεβενών.
Πηγή:Ριζοσπάστης

Δεν υπάρχουν σχόλια: