Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ! Συνελήφθη επειδή βρέθηκε αποτύπωμά του σε πλακάκι κοινόχρηστου χώρου του διαμέρισματος στο Χαλάνδρι !


Στη σύλληψη ενός 22χρονου προχώρησε στις 13:30, η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας, στο Βόλο. Είχε εκδοθεί ένταλμα εις βάρος του στις 10 Νοεμβρίου, το οποίο ανήκει στην παρτίδα των πέντε τελευταίων που είχαν βγει για την υπόθεση της οργάνωσης «Πυρήνες της Φωτιάς».
Ενώ η οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για τρεις επιθέσεις και μάλιστα με μακροσκελή προκήρυξη, η Αντιτρομοκρατική φαίνεται να απαντά με τη σύλληψη του 22χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός κατηγορείται διότι βρέθηκε αποτύπωμά του σε πλακάκι κοινόχρηστου χώρου του διαμερίσματος Χαλανδρίου.


Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 22χρονος ισχυρίστηκε ότι έμενε σε ξενοδοχείο του Βόλου και σύμφωνα με την αστυνομία τα ίχνη του εξαφανίστηκαν λίγο μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης.
Στην ανακοίνωση της η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει τα εξής:
"Ανακοινώνεται ότι την 13:30 ώρα σήμερα (25-03-2010) συνελήφθη στο Βόλο, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας, 22χρονος ημεδαπός, βάσει εντάλματος σύλληψης, κατηγορούμενος για τρομοκρατικές πράξεις, όπως αυτές ορίζονται στο άρθρο 187Α του Ποινικού Κώδικα, και περιέχονται αναλυτικά στο ένταλμα συλλήψεως του ως μέλους ιεραρχικά δομημένης εγκληματικής οργάνωσης με σκοπό τη διάπραξη κακουργημάτων.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Ειδικό Εφέτη Ανακριτή." 
Πηγή:www.enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: