Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

ΕΝΙΑΙΟΣ ΤΑΞΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ,στον πόλεμο που μας κήρυξε το κεφάλαιο



ΕΕ, κυβέρνηση, ΝΔ, ΛΑ.Ο.Σ. εντείνουν την καθολική επίθεση διαρκείας σε κάθε δικαίωμα του λαού, προς όφελος της πλουτοκρατίας

Ούτε ώρα χαμένη. Εργάτες, αυτοαπασχολούμενοι, φτωχοί αγρότες, σαν μια γροθιά να δώσουμε ενιαία απάντηση σε κεφάλαιο, ΕΕ, κυβέρνηση, ΝΔ, ΛΑ.Ο.Σ. Πόλεμος στον πόλεμό τους. Ανασύνταξη του εργατικού κινήματος, κοινωνική συμμαχία, αντεπίθεση, διεκδίκηση όλων των αναγκών μας, ανατροπή της βαρβαρότητας. Η νέα στρατηγική «Ευρωπαϊκή Ενωση 2020» είναι μια διαρκής επίθεση στα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, προωθεί σαρωτικές ανατροπές σε Υγεία - Πρόνοια - Παιδεία. Στόχος η δημιουργία συνθηκών για ακόμη φτηνότερους εργάτες ώστε να μπορέσει το ευρωενωσιακό κεφάλαιο να βγει αλώβητο από την κρίση, να προχωρήσει σε επενδύσεις και να αντεπεξέλθει στον οξύτατο διεθνή ανταγωνισμό.


 Η δε πολιτική συμφωνία για τη συγκρότηση «μηχανισμού στήριξης» των χωρών της Ευρωζώνης, που παρουσιάζουν οξυμένα δημοσιονομικά προβλήματα, απόφαση για την οποία θριαμβολογεί η ελληνική κυβέρνηση, αποτελεί βρόχο στο λαιμό του λαού μας με τα άγρια μέτρα μείωσης μισθών και συντάξεων, έμμεσων φόρων αφαίμαξης του λαϊκού εισοδήματος, τα ακόμη πιο σκληρά με το νέο αντιλαϊκό φορολογικό νομοσχέδιο, την αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης, τις εργασιακές σχέσεις - λάστιχο, το χτύπημα των συλλογικών συμβάσεων.

Πηγή:Κυριακάτικος Ριζοσπάστης

Δεν υπάρχουν σχόλια: