Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

Mην πιστεύετε τους ψεύτες του δικομματισμού και τα ΜΜΕ που τους στηρίζουν-Το δημοσκοπικό παιχνίδι είναι στημένο-Σχόλιο του RED STAR για την Public Issue.

Έχοντας σημαντική εμπειρία από των χώρο των δημοσκοπήσεων με τις οποίες έχω ασχοληθεί επαγγελματικά για πολλά χρόνια μπορώ να εκφέρω την γνώμη μου.

Οι τάσεις της Public Issue αποτελούν πηγή πραγματικής παραπληροφόρησης και διαστρέβλωση της πολιτικής πραγματικότητας.Υποτιμούν τη νοημοσύνη μας και παίζουν με τα νεύρα μας!

Η εταιρεία  απέτυχε παταγωδώς τόσο στις ευρωεκλογε όσο και στις βουλευτικές εκλογές (Δημοσκοπήσεις και το περιβόητο exit poll που προέβλεπε σοβαρή πιθανότητα ΜΗ αυτοδυναμίας ΠΑ.ΣΟ.Κ με 41,5% και τους οικολόγους μέσα στην βουλή.

Η εταιρεία είναι η μόνη μαζί με την VPRC που συνεχίζει να κάνει πρόγνωση ψηου σαν καφετζού, κατατάσσοντας τους αναποφάσιστους σε όποιο κόμμα αυτή γουστάρει(αυτή και οι πελάτες της) .

Οι τελευταίες τάσεις δίνουν 48% στο ΠΑ.ΣΟ.Κ (4 μονάδες πάνω από τον Σεπτέμβριο!!!!!!).Την αριστερά την έχει καθηλωμένη στα ίδια ποσοστά (7,5% Κ.Κ.Ε  και 4,5% τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α) ενώ το ΛΑΟΣ φιγουραει στην τεέταρτη θέση στο 6%.Η δε Ν.Δ είναι στο 31,5%.
Αυτή είναι η κατάντια της παραπληροφόρησης και της παραχάραξης της αλήθειας.

Οι κακοπληρωμένοι υπάλληλοι της εταιρείας που δουλεύουν μειωμένο ωράριο, ανεκπαίδευτοι και με χαμηλή μόρφωση δίνουν την πρώτη ύλη.Οι ερευνητές της εταιρείας συλλέγουν τα κακως κατεγεγραμμένα πρώτα στοιχεία και τα πλάθουν κατά το δοκούν, χωρίς να αναφέρουν το τελικό αποτέλεσμα.Οι αναποφάσιστοι πάνε εκεί που ονειρεύεται ο πελάτης, οι σταθμίσεις του δείγματος γίνεται με παιδαριώδη τρόπο και με κάθε έλλειψη σοβαρότητας.Και αυτό δεν αφορά μόνο την συγκεκριμένη εταιρεία αλλά και άλλες που δουλεύουν με τον ίδιο τρόπο.Και όλα αυτά τα αναφέρει κάποιος που δουλεύει χρόνια σε γνωστή δημοσκοπική εταιρεία.

Δεν θέλω να αναφερθώ αναλυτικά σε τραγελαφικά γεγονότα από την εμπειρία  μου.Θα χρειαστώ μέρες.Τί να πώ... ότι ανάμεσα στους ερευνητές είναι άτομα που για μερικά ευρώ συμπληρώνουν μόνοι τους το ερωτηματολόγιο στον υπολογιστή και ξεφεύγουν εύκολα από τον επόπτη (που επίσης σπάνια κάνει καλά την δουλειά του).Να πούμε τις παρεμβάσεις τύπου ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ κάτι κάνετε λάθος, όταν τα κόμματα της αριστεράς και κυρίως ο ΣΥΝ, παρουσιάζαν άνοδo;Ή μήπως τις επισκέψεις στελεχών μεγάλων συγκροτημάτων την ίδια περίοδο που ζητούσαν να φουσκώσουν τον Τσίπρα και να ρίξουν το ΠΑ.ΣΟ.Κ για να ενισχύσουν τον Ευ.Βενιζέλου και να κάψουν το χαρτί του  Γιώργου Παπανδρέου;

Δυστυχώς τις δύσκολες μέρες που περνάει ο ελληνικός λαός την οφείλει στην δουλοπρέπεια στις Μεγάλες Δυνάμεις των κεντρωών,δεξιών  και φασιστικών κυβερνήσεων από την αρχή του 1900.Μην ασχολείστε με τις έρευνες αυτές και βγείτε στους δρόμους.Το ΠΑ.ΣΟ.Κ της σήψης , της μίζας, της κλεψιάς ,των ψεμμάτων έχει ήδη ξοφλήσει.

Όχι μόνο δεν είναι 4 μονάδες πάνω από το τον Σεπτέμβριο ,αλλά αδυνατεί να συγκεντρώσει 40%.Αυτή είναι η πραγματικότητα.Και η αριστερά εχει συνολικά άνοδο όχι σημαντική, αλλά εμ δεδομένο τους πολλούς απογοητευμένους αναποφάσιστους ή τους νευριασμένους πολίτες που αρνούνται να απαντήσουν είναι βέβαιο ότι θα εκπλαγούμε σε μερικούς μήνες όταν αυτή η άνοδος καταγραφεί σε κάποιο αξιόπιστο γκάλοπ.

Αυτή η κυβέρνηση έχει μέγιστο χρόνο ζωής 2 χρόνια.Έχει ημερομηνία λήξης και όταν πέσει θα ακουστεί μεγάλος θόρυβος από την αγανάκτηση και την οργή του κόσμου.Του κομματιού του ελληνικού λαού που δεν έχει αποβλακωθεί ακόμη, γιατί δυστυχώς πρέπει να πάρουμε ως δεδομένο πως ανάμεσα μας οι 3 στους 4 κυκλοφορούν σαν ζόμπι υπνωτισμένα από τα ΜΜΕ και δηλητηριασμένα από την προπαγάνδα του συστήματος.Εμείς θα αρκεστούμε στο 1/4 , αυτό είναι αρκετό να φέρει την αλλαγή.


RED STAR

Δεν υπάρχουν σχόλια: