Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Ο ελληνικός λαός πληρώνει για τις επιλογές του.Πίστεψαν τους λαοπλάνους , ήρθε η ώρα για ξεσηκωμό και αντίσταση !


Το ΠΑ.ΣΟ.Κ για άλλη μια φορά ανέβηκε στην εξουσία λέγοντας ψέμματα στον Ελληνικό λαό.
Ο Γιώργος Παπανδρέου ενώ γνώριζε την τραγική κατάσταση της οικονομίας, υποσχέθηκε κάποιες αμυδρές αυξήσεις στους μισθούς, υποσχέθηκε ότι θα σώσει τους καταχρεωμένους Έλληνες, υποσχέθηκε ανακατανομή του πλούτου.Κατάφερε με αυτό τον τρόπο να κερδίσει την εμπιστοσύνη του 44% του ελληνικού λαού.Και όλα αυτά απέναντι σε έναν Καραμανλή που μιλούσε για πάγωμα μισθών και τον οποίο χλεύαζε ο Γιωργάκης λέγοντας ότι υπάρχουν τα λεφτά!
Τι έκανε τελικά ο Παπανδρέου; Ούτε αυξήσεις έδωσε, ούτε τα ψίχουλα που έδωσε ως επιδόματα στα φτωχά λαικά στρώματα αποτέλεσαν ούτε στο ελάχιστο ανακτανομή τους εισοδήματος.Όσο για τα χρέη οι τράπεζες δεν κάνουν πίσω και τα μέτρα της κυβέρνησης δεν αφορούν την μεγάλη μάζα των χρεωμένων πολιτών.


Τι μένει να κάνει το ΠΑ.ΣΟ.Κ; Να διορίσει υπουργούς στην κυβέρνηση του , ευρωπαίους "Ειδικούς" από την Ε.Ε !
 Αν το πρόβλημα της Ελλάδας είναι η διαχείριση και δεν είναι ιδεολογικοπολιτικό , τότε ας μας κυβερνάνε...οι ευρωπαίοι.
Και μην πει κανείς ότι το Κ.Κ.Ε δεν είχε προειδοποιήσει τον ελληνικό λαό για τις αυταπάτες που καλλιεργούσε προεκλογικά ο Παπανδρέου.Αλλά τότε τα Μ.Μ.Ε και το ΠΑ.ΣΟ.Κ κατηγορούσαν το Κ.Κ.Ε ως "δογματικό", "αντιευρωπαικό κόμμα" που εξίσωνε τη Ν.Δ και το ΠΑ.ΣΟ.Κ...Μέσα σε 3 μήνες αποδεικνύεται πόσο δίκιο είχε το Κ.Κ.Ε.Το ΠΑ.ΣΟΚ. κάνει αυτό που θα έκανε και η Ν.Δ του Καραμανλή.Όλα τα άλλα είναι λόγια του αέρα.
Και για να μην αδικώ και τα μικρότερα κόμματα, και το Κ.Κ.Ε(μ-λ) και το ΜΛ(ΚΚΕ) και η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α είχαν προειδοποιήσει ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ θα εφαρμόσει τις ίδιες πολιτικές με τη Ν.Δ.
Ο δε ΣΥ.ΡΙΖ.Α δεν είχε ενιαία στάση προεκλογικά, αλλά γενικά δεν ταύτιζε το ΠΑ.ΣΟ.Κ με τη Ν.Δ.Και μιλάω κυρίως για την ανανεωτική πτέρυγα που ακόμα και σήμερα επιδιώκει συνεργασία με το ΠΑ.ΣΟ.Κ... Η επίσημη ηγεσία πάντως του πολυκομματικού σχηματισμού του ΣΥ.ΡΙΖ.Α και κυρίως ο Αλέξης Τσίπρας τήρησε μια στάση επικριτική απέναντι στο ΠΑ.ΣΟ.Κ και σήμερα δικαιώνεται σε αντίθεση με τους ανανεωτικούς.
Ας βγάλει ο λαός τα συμπεράσματα του και ας αγωνιστεί στους δρόμους για ανατρέψει το ΠΑ.ΣΟ.Κ που σε ποσοστό 44% επέλεξε να μας κυβερνά.



Δεν υπάρχουν σχόλια: