Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

ΔΗ.Κ.ΚΙ-ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ:ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. Η ΓΗ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΠΙΣΩ - ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΑΠ’ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ




Στην Κοπεγχάγη οι πλούσιες χώρες πέτυχαν το στόχο τους.
Ο Ο.Η.Ε., που είναι ένα από τα όργανα εφαρμογής της Παγκόσμιας Nέας Τάξης (Νew world order), χειρίζεται την κλιματική αλλαγή με τον κατάλληλο τρόπο, ευαισθητοποιώντας δισεκατομμύρια πολιτών για να τους χρεώσει στη συνέχεια φόρους και εξαναγκάζοντας έτσι την Κίνα κατ΄ αρχήν να αναγνωρίσει ότι υπάρχει κλιματική αλλαγή, ώστε στη συνέχεια να την ελέγχει.


Μ΄ αυτή την έννοια υπήρξε άλλη μια επιτυχία του παγκοσμίου συστήματος διοίκησης(Νέα Τάξη).
Οι γερουσιαστές των Η.Π.Α. είχαν δεσμεύσει τον Πρόεδρο Ομπάμα, να μην κάνει κάποια συμφωνία που θα δίνει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην Κίνα ή στην Ινδία. Αυτό δείχνει καθαρά ότι στο φιλελεύθερο σύστημα η συζήτηση γίνεται για αριθμούς και κέρδη και όχι όπως θα ΄πρεπε για ανθρώπινες ζωές.

Τα Αριστερά κόμματα βάζαμε ποιοτικούς και ποσοτικούς στόχους, αλλά ζητούσαμε τουλάχιστον μια συμφωνία που θα μπορούσε να μετατραπεί σε μια νομική συνθήκη τον επόμενο χρόνο. Με αυτό που έγινε τώρα, η Γη πηγαίνει μια συνδιάσκεψη πίσω. Όλοι παραδέχονται πως δεν αρκούν αυτές οι υποσχέσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Oι όποιες υποσχέσεις δεν αντιμετωπίζουν τις αλλαγές του κλίματος, ούτε μειώνουν τις εκπομπές, ούτε βοηθούν τους φτωχούς.
Το περιβάλλον και η κλιματική αλλαγή, θα είναι το εργαλείο για να λύσουν και το πρόβλημα της υπερπαραγωγής που δημιούργησε την οικονομική κρίση.
Πίσω από το περιβάλλον, θα περάσουν βιομηχανικά οφέλη της επονομαζόμενης «πράσινης οικονομίας και φορολογίας», εμπορικά οφέλη με την πληρωμή ρύπων ή εξαναγκασμό σε παραγωγή πυρηνικής ενέργειας, ζητήματα ελαστικών εργασιακών σχέσεων, ανεργίας, μετανάστευσης, αναφορές των κάτω προς τους επάνω, κλπ.
Mε τη ληστρική εκμετάλλευση της φύσης και των ανθρώπων, δημιουργούνται ευκαιρίες για τους πλούσιους, με θύματα τους φτωχούς.
Η συσπείρωση παγκοσμίως των προοδευτικών δυνάμεων, είναι μονόδρομος. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: