Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

ΜEGΑΛΕΣ Διαφημίσεις, με λίγο μπάλα !

«Τσάμπιον» MEGA




Οι κύριοι του MEGA έχουν προφανώς την άποψη πως το λαοφιλέστερο των αθλημάτων, το ποδόσφαιρο, είναι μια ιστορία για ...κηφήνες. Οτι τα λαϊκά στρώματα, που αγαπούν το ποδόσφαιρο, δε σηκώνονται για μεροκάματο το πρωί, ότι τα έχουν όλα έτοιμα από τον μπαμπά τους στα βόρεια προάστια και ότι, επομένως, δεν έχουν άλλη δουλιά να κάνουν από το να κάθονται μέχρι τις 3 τα ξημερώματα, για να βλέπουν τους κυρίους του MEGA να ασελγούν πάνω στο ποδόσφαιρο.


Γιατί οι κύριοι του MEGA ασελγούν. Η εκπομπή τους για τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ είναι μια ντροπή. Οι κύριοι συμπεριφέρονται ως κοινοί δραχμοφονιάδες. Είκοσι λεπτά διαφημίσεις, τρία λεπτά μπάλα (εκ των οποίων το 1,5 λεπτό ανούσιες κενολογίες), είκοσι λεπτά διαφημίσεις κ.ο.κ.! Αυτή είναι η εκπομπή τους. Εχουν το μονοπώλιο της μετάδοσης των γκολ της διοργάνωσης, αλλά, αντί για γκολ, οι κύριοι μάς δείχνουν διαφημίσεις. Κι όποιος αγαπά την μπάλα, πρέπει να αντέξει μέχρι τις 3 το πρωί! Πρέπει, για να δει ένα γκολ, να αντέξει αυτό το επαναλαμβανόμενο όργιο των διαφημίσεων.


Οι κύριοι του MEGA ξεφτιλίζουν το ποδόσφαιρο. Ξεφτιλίζουν ακόμα και τους δημοσιογράφους του καναλιού τους, που, ουσιαστικά, τους έχουν μετατρέψει σε ένα ντεκόρ για το πολύωρο διαφημιστικό «κλοτσοσκούφι». Ντροπή τους.

ΠΗΓΗ:ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: