Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Συνάντηση Αλέκας Παπαρήγα με Αντώνη Νικοπολίδη


Μην τον κέρδισε η πολιτική και τον χάνουνε τα γήπεδα; Ηρεμήσετε. Ο Αντώνης Νικοπολίδης επισκέφτηκε τον Περισσό και συναντήθηκε με την Αλέκα Παπαρήγα ως απλός …«εργατοπατέρας» αφού ως πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (εδώ και λίγες εβδομάδες), αποδέχτηκε την πρόσκλησή της. Προφανώς το ενδιαφέρον της Αλέκας για τα ζητήματα που απασχολούν το χώρο του επαγγελματικού κι ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου δεν δημιουργήθηκε απλώς και μόνο επειδή είναι ποδοσφαιρόφιλη η ίδια αλλά κι επειδή η τακτική του κόμματος μετά τις εκλογές είναι να προσεγγίσει κάθε δυνατό εργασιακό χώρο.

Κι επειδή το φίλαθλο κοινό είναι πολύ μεγάλο, η Αλέκα θέλησε να αναδείξει την εργασιακή πλευρά του χώρου: σε αντίθεση με την εικόνα που πλασάρεται, δήλωσε μετά τη συνάντηση με το προεδρείο ΠΣΑΠ , πως τα προβλήματα που απασχολούν τη μεγάλη πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών «είναι προβλήματα συνθηκών δουλειάς, σταθερότητας δουλειάς, ασφαλιστικών δικαιωμάτων, αυτών και των οικογενειών τους και προοπτικής. Πιστεύουμε, πρόσθεσε η ΓΓ της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, ότι η μεγάλη πλειοψηφία ιδιαίτερα αυτών που είναι στην Β΄ και την Γ΄ εθνική κατηγορία αντιμετωπίζουν προβλήματα όπως οι υπόλοιποι εργαζόμενοι».
Ο Νικοπολίδης από την άλλη ευχαρίστησε την Αλέκα για τη συνάντηση και την εκδήλωση διάθεσης να στηρίξει το χώρο στις διεκδικήσεις του: «Θέσαμε» είπε «τα βασικά προβλήματα εργασίας κι ασφάλισης κι είναι σίγουρο ότι (το ΚΚΕ) θα είναι στο πλευρό μας σε κάθε αγώνα, σε κάθε δυναμική ενέργεια που θα κάνουμε αν κι εφόσον δε λυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε».
Εκτός από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου στην αντιπροσωπεία του ΠΣΑΠ μετείχαν, τα μέλη του Δ.Σ. Σάκης Δημόπουλος και Κώστας Πούλιος, ο νομικός σύμβουλος Αθανάσιος Μακρυνιώτης και η υπεύθυνη διεθνών θεμάτων του Συνδέσμου Μαρία Τσιγώνη. Παρόντες από την πλευρά του κόμματος ήταν το μέλος του Πολιτικού Γραφείου Νίκος Σοφιανός και ο υπεύθυνος του τμήματος αθλητισμού και φυσικής αγωγής Θοδωρής Λιάπης.

ΠΗΓΗ:www.topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: