Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

Συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα στις 24 Νοέμβρη !

Συλλαλητήρια σε όλες τις πόλεις της χώρας, στις 24 Νοέμβρη, οργανώνει το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ) στην κατεύθυνση συντονισμού και έντασης του αγώνα ενάντια στην αντεργατική πολιτική που υπονομεύει και χτυπάει τη μόνιμη και σταθερή εργασία, επεκτείνει τις ελαστικές και προσωρινές μορφές εργασίας, προκειμένου το κεφάλαιο να αυγατίζει τα κέρδη του εντείνοντας το βαθμό εκμετάλλευσης των εργαζομένων.


Η ίδια η διοργάνωση των συλλαλητηρίων αποτελεί σημαντική μάχη για την αγωνιστική συσπείρωση και την αποτελεσματικότερη οργάνωση των εργαζομένων. Για το συντονισμό της αγωνιστικής τους δράσης, την ενιαία ταξική απάντηση στην ενιαία επίθεση που δέχονται. Μπροστά στα συλλαλητήρια, το ΠΑΜΕ καλεί τα συνδικάτα και τους εργαζόμενους να πάρουν όλα τα μέτρα για την επιτυχία τους. Σε ανακοίνωσή της η Εκτελεστική Γραμματεία σημειώνει:

«Το ΠΑΜΕ δίνοντας αποφασιστική απάντηση στην πολιτική της κυβέρνησης, του κεφαλαίου, της ΕΕ που χτυπάει τη μόνιμη και σταθερή εργασία, πραγματοποιεί στις 24 Νοέμβρη Συλλαλητήριο σε όλες τις πόλεις της χώρας.

Καλεί τα συνδικάτα, τις ομοσπονδίες, τα εργατικά κέντρα, τους εργαζόμενους να δώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη μάχη για μόνιμη και σταθερή δουλειά, για την προστασία των ανέργων με το πλαίσιο του ταξικού εργατικού κινήματος. Να πάρουν όλα εκείνα τα μέτρα που χρειάζονται για να έχουν επιτυχία οι συγκεντρώσεις. Να απευθυνθούν παντού, σε όλους τους χώρους δουλειάς, σε όλους τους εργαζόμενους με οποιαδήποτε σχέση εργασίας, για να υπάρξει μαζική συμμετοχή και να καταδικαστεί η αντεργατική - αντιλαϊκή πολιτική. Ολοι στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ στις 24 Νοέμβρη σε όλες τις πόλεις».




ΠΗΓΗ:ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: