Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Το KK4ever ξεκινά προεκλογικό μαραθώνιο για την αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου.Γράφει ο Red Star.


Εκλογές 2015 

( Το παρόν άρθρο αναδημοσιεύεται από την σελίδα του k.k.4ever στο Facebook. -https://www.facebook.com/kk4everfc )


Σύντροφοι και συντρόφισσες , φίλοι και φίλες, το KK4ever από αύριο μπαίνει δυναμικά στον προεκλογικό αγώνα, με πολλές αναρτήσεις και ενημέρωση για τις εκλογές του 2015, αλλά και τις εξελίξεις που θα προκύψουν από το αποτέλεσμα τους. Η άποψη μας είναι ότι η σημερινή συγκυρία είναι σημαντική για το λαϊκό κίνημα και τις ταξικές δυνάμεις.

Και δεν μιλάμε μόνο για τις εκλογές της 25 Γενάρη.Ο λαός έχει υποφέρει τα τελευταία χρόνια από τη Τρόικα και όχι μόνο.Έχει υποστεί τις συνέπειες της ένταξης μας στην ΕΟΚ, τις συνέπειες των ψεμμάτων του ΠΑΣΟΚ που υποσχόταν έξοδο από ΕΟΚ και ΝΑΤΟ.Τις τραγικές συνέπειες της συνθήκης του Μάαστριχτ που μόνο το ΚΚΕ καταψήφισε και καταδίκασε(όπως και κάποια εξωκοινοβουλευτικά μαρξιστικά κόμματα). 

Ο λαός είδε την Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ να διαμελίζουν την Γιουγκοσλαβία και να βομβαρδίζουν άμαχους και γυναικόπαιδα στη Σερβία χωρίς καμιά νομιμοποίηση από το ΟΗΕ.Και όλα αυτά με υπογραφές Σημίτη και του Σοσιαλδημοκράτη Τόνυ Μπλερ.

Ο λαός είδε πως οι ΗΠΑ χρησιμοποίησαν τους φανατικούς ισλαμιστές για να πολεμήσουν τη Σοβιετική Ένωση στο Αφγανιστάν. Εκπαίδευσε τους αρχηγούς των σημερινών τρομοκρατών της Αλ Κάιντα και του Ισλαμικού Κράτους.

Φτάνει πια ! Ήρθε η ώρα του λαού ! Αντεπίθεση τώρα !




Red Star

Δεν υπάρχουν σχόλια: