Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

 Πάνος Καμμένος: Ξεκάθαρη στήριξη σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Πάνος Καμμένος: Ξεκάθαρη στήριξη σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Την ξεκάθαρη στήριξή του σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με αυτοδυναμία ή μη, πάνω στην κοινή βάση της διαχείρισης των συμφερόντων του κεφαλαίου, εξέφρασε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, σχολιάζοντας τα εκλογικά αποτελέσματα. Ο Πάνος Καμμένος, καλλιεργώντας με τη σειρά του τις γνωστές αυταπάτες, ανέφερε ότι «οι Έλληνες μέσα σε ένα κλίμα φοβίας, τρόμου, επέλεξαν την ελπίδα και την ανεξαρτησία (...) ο κυρίαρχος λαός με την ψήφο του ανέδειξε μία νέα κοινωνική και πολιτική πραγματικότητα», προσθέτοντας ότι οι ΑΝΕΛ «θα βοηθήσουν», ώστε αυτή η «πραγματικότητα» «να σταθεροποιηθεί για το καλό της πατρίδας για το έθνος, για το λαό.
Οι ΑΝΕΛ με τις αταλάντευτες αρχές τους και σχέδιο είναι αναγκαίο καλό για το έθνος».
Παράλληλα, έκανε σαφές ότι θα στηρίξει την προσπάθεια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, «του δύσκολου, αλλά ελληνικού δρόμου στην Ευρώπη».
Όπως έγινε γνωστό, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ανέφερε, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ότι έχει ήδη μιλήσει με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρα και είναι έτοιμος να μπει σε κυβέρνηση συνεργασίας. Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει αν ο ΣΥΡΙΖΑ συνεργαστεί με το ΠΟΤΑΜΙ, σημειώνοντας ότι κάτι τέτοιο για τους ΑΝΕΛ είναι «κόκκινη γραμμή»...
Πηγή : 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: