Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015

Όλοι σήμερα στις 7 μ.μ. στο Σύνταγμα .Θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας.

  Κανένας να μη λείψει από το σημερινό προσκλητήριο για την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στις 19.00 στο Σύνταγμα, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος,Δημήτρη Κουτσούμπα.Μέλη και φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, λαϊκός κόσμος, εργάτες, νέοι, δίνουμε όλοι το «παρών»! Ανθρωποι του μόχθου, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και νέοι που δε συμβιβάζονται με τη μιζέρια και την ηττοπάθεια, όλοι όσοι τα τελευταία χρόνια δώσαμε τη μάχη για να μη δεχτεί άλλα χτυπήματα ο λαός, για να ανακτήσει τις απώλειές του, για να αναχαιτιστεί η επίθεση της ΕΕ, των μονοπωλίων και των κυβερνήσεών τους, για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, λίγες ώρες πριν ανοίξει η κάλπη, στέλνουμε μήνυμα: Δυναμώνουμε το ΚΚΕ, ισχυροποιούμε τη δική μας φωνή, τη μοναδική εγγύηση για λαϊκή αντιπολίτευση και υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων.

Με τη μαζική συμμετοχή, τη μαχητική παρουσία, τα συνθήματά μας, δηλώνουμε ότι δε δείχνουμε ανοχή στην αντιλαϊκή πολιτική, δεν ανεχόμαστε τη ζωή με ψίχουλα. Οι προσυγκεντρώσεις, η συγκέντρωση στο Σύνταγμα, να μετατραπούν σε διαδήλωση διεκδίκησης για την «επόμενη μέρα». Να δείξουν ότι ο λαός δε δίνει λευκή επιταγή, δε σηκώνει λευκή σημαία στα καλέσματα υποταγής και συμβιβασμού με το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.
Δίνουμε απάντηση στις συκοφαντίες και την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να εμποδίσει την πραγματοποίηση της συγκέντρωσης του ΚΚΕ στο Σύνταγμα με τη δημιουργία εντυπώσεων. Το μήνυμά της είναι αυτό που θέλει να εμποδίσει, γιατί δεν ανέχεται την ανατρεπτική πολιτική του ΚΚΕ, τη σύγκρουση με τα μονοπώλια και τις λυκοσυμμαχίες τους.
Οι οπαδοί και οι φίλοι του Κόμματος, οι παραδοσιακοί του ψηφοφόροι, αλλά και όσοι τώρα το προσεγγίζουν, όσοι εγκατέλειψαν άλλα κόμματα και ακόμα ταλαντεύονται, όμως εκτιμούν τη συνέπεια και σταθερότητά του, αναγνωρίζουν το δίκιο των θέσεών του, να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του ΚΚΕ επιλέγοντας τα ψηφοδέλτιά του την Κυριακή. Οσοι ανησυχούν, όσοι δε βολεύονται με τη σημερινή κατάσταση, έχουν συμφέρον να βρεθούν στο Σύνταγμα το απόγευμα, να ακούσουν την πρόταση του ΚΚΕ, να συστρατευτούν.
Κανένας δεν περισσεύει από το κάλεσμά μας: Ανθρωπο τον άνθρωπο, σπίτι το σπίτι, συνεχίζουμε μέχρι την τελευταία στιγμή, με το ψηφοδέλτιο στο χέρι. Διεκδικούμε τη λαϊκή ψήφο, είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να κοιτάμε τον εργάτη στα μάτια, γιατί δεν τον προδώσαμε και ούτε πρόκειται να το κάνουμε. Ισχυρό ΚΚΕ για να πάρει τα πάνω του ο λαός!
  • Η συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Σύνταγμα θα μεταδοθεί ζωντανά από το portal «902.gr» και σε μαγνητοσκόπηση από τη ΝΕΡΙΤ.

Πηγή : rizospastis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: