Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών.

Πλατιά πολιτική δράση αναπτύσσουν οι ΚΟ του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα, ενόψει των ευρωεκλογών και των εκλογών για την Τοπική Διοίκηση, με περιοδείες, συγκεντρώσεις και άλλες εκδηλώσεις. Μεταξύ αυτών, για τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται και οι παρακάτω:
 

 
Στην Αττική
 
Αύριο, Σάββατο
-- Στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Κρυονερίου θα μιλήσει η Ζωή Σώκου, υποψήφια δήμαρχος Διονύσου.


-- Στις 11 π.μ., στο Εμπορικό κέντρο Αγ. Αναργύρων θα περιοδεύσει ο Γ. Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών και ο Δ. Κατσαντώνης, υποψήφιος δήμαρχος Αγίων Αναργύρων - Καματερού.
Την Κυριακή 27/4
-- Στις 7 μ.μ., στο Κάτω Αιγάλεω, στην πλατεία Λάρνακος (Ρήγα Φεραίου και Κηφισού) θα μιλήσει η Βιβή Δάγκα, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφια δήμαρχος Αιγάλεω.
-- Στις 11 π.μ., στο Χαϊδάρι, στην καφετέρια Corner - Palace (Καραϊσκάκη 83) θα μιλήσει ο Μ. Σελέκος, υποψήφιος δήμαρχος Χαϊδαρίου.
 
Στην Ικαρία
 
Ο υποψήφιος δήμαρχος Ικαρίας Στ. Σταμούλος θα παρουσιάσει τη διακήρυξη της «Λαϊκής Συσπείρωσης», σήμερα, Παρασκευή, στον Εύδηλο στις 8.30 μ.μ.
 
Στη Θεσσαλία
 
Σήμερα, Παρασκευή
-- Συνέντευξη Τύπου στο Βόλο για τα εργασιακά και την ανεργία, με τους Β. Μπούτα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Γ. Λούμα, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Α. Νάνο, υποψήφιο δήμαρχο Βόλου.
-- Συγκέντρωση στον Αλμυρό Μαγνησίας, στις 8 μ.μ., με ομιλητή τον Β. Μπούτα.
-- Συγκέντρωση στο Φυτώριο του δήμoυ Λάρισας, στις 7 π.μ. και στο κατάστημα της Εθνικής τράπεζας, στη 1 μ.μ., με ομιλητή τον Τ. Τσιαπλέ, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Λάρισας.
-- Συγκέντρωση στην Αγία Μονή Τρικάλων, (καφενείο Θύμιου Αργυρόπουλου), στις 8 μ.μ., με ομιλητή τον Γ. Καΐκη, υποψήφιο δήμαρχο Τρικκαίων.
 
Στη Στερεά Ελλάδα
 
Σήμερα, Παρασκευή, στις 8 μ.μ., σε συγκέντρωση στο Αυλωνάρι Αλιβερίου θα μιλήσει η Σοφία Ντούρου, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας.
 
Πηγή : www.rizospastis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: