Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Πιστεύετε πως η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ΝΑΤΟ ; Δείτε τα ως τώρα αποτελέσματα του γκάλοπ του k.k.4ever και τη σύγκριση του με αυτό των ευρωεκλογών.

Ένα νέο ερώτημα προστέθηκε στα γκάλοπ του K.K.4ever ! Ας μετρήσουμε τα κουκιά των αναγνωστών και φίλων μας




 Εννοείται πως συνεχίζονται οι άλλες 2 ψηφοφορίες μας στη σελίδα με τα γκάλοπ μας.

Στη πρόθεση ψήφου και σε σύνολο 521 ψήφων, το ΚΚΕ συνεχίζει να  έχει το προβάδισμα με 68,5 %. Το ποσοστό αυτό συγκρινόμενο με το γκάλοπ της σελίδας μας για της ευρωεκλογές (σε δείγμα 2.252 ψηφοφόρων) είναι αυξημένο περίπου 7,5 % ! Τότε το ΚΚΕ συγκέντρωνε το 60,9 %.
Ακολουθεί ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α με 11,3 % , με μικρή άνοδο 1,5 % σε σχέση με την έρευνα των ευρωεκλογών. Στη τρίτη θέση βρίσκεται η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με 8,3 % με μικρή πτώση 1,3 % ως τώρα. 
Στη τέταρτη θέση με 3,5 % βρίσκουμε την Λαϊκή Αντίσταση - Α.Α.Σ. με 3,5 % (από 4 % στην έρευνα των ευρωεκλογών).

Στην 5η θέση με σημαντική πτώση η Χρυσή Αυγή με 2,5 % από 7,1 % που είχε στη δημοσκόπηση του μπλογκ μας στις ευρωεκλογές ! Μακάρι να έχει ανάλογη πτώση και στις κάλπες.

Στην 6η θέση η Ο.Κ.Δ.Ε. με 1,2 % είναι το μόνο από τα υπόλοιπα κόμματα που ξεπερνούν το 1 %.

Ακόμα το δείγμα είναι σχετικά μικρό και θα δούμε πως θα εξελιχθεί αυτή η έρευνα.

Τέλος στο ερώτημα για καταλληλότητα πρωθυπουργού (επιλέξαμε την τακτική των εταιρειών δημοσκοπήσεων που έχουν τους 2 επικρατέστερους και την τρίτη επιλογή κανέναν) , σε 125 ψήφους μόλις ,ο Αλέξης Τσίπρας συγκεντρώνει 15,2 % έναντι 0,8 % του Αντώνη Σαμαρά, ενώ το 84 % δεν θεωρεί κατάλληλο κανέναν από τους δυο.

Red Star

Δεν υπάρχουν σχόλια: