Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Καμιά ανοχή στη κυβέρνηση. Όλοι στους δρόμους να φύγουν μια ώρα αρχύτερα ! Γράφει ο Red Star.

Καμιά ανοχή στη κυβέρνηση. Όλοι στους δρόμους να φύγουν μια ώρα αρχύτερα ! 


Προκαλούν το λαό οι κυβερνώντες, ζητώντας από τη βουλή να δώσει ανοχή στα νέα αντιλαϊκά μέτρα που θα πάρουν αμέσως μετά.

Προκαλούν το λαό γιατί νομίζουν, Σαμαράς και Βενιζέλος πως μαντρώνοντας 151 βουλευτές τους, θα μπορούν να λένε ότι μας στηρίζει η βουλή και εμμέσως οι Έλληνες πολίτες, άρα αφήστε τις απεργίες και τις κινητοποιήσεις που ετοιμάζετε με αποκορύφωμα την 1η Νοέμβρη.

Προκαλεί το λαό η κυβέρνηση γιατί θέλει να τον αποπροσανατολίσει αλλάζοντας την πολιτική ατζέντα , με το σήριαλ της Αμφίπολης και με νέο σήριαλ τρομοκρατίας.Την  ίδια στιγμή αυτοί θα τα βρίσκουν με τη Τρόικα έχοντας στο τσεπάκι τους την εμπιστοσύνη της βουλής.

Προκαλεί με κάθε τρόπο η μειοψηφία του 30 % των τελευταίων ευρωεκλογών. Και αυτή η πρόκληση δεν πρέπει να μείνει αναπάντητη. Ας κατέβουμε όλους στους δρόμους, έξω από την βουλή να τους δείξουμε ότι δεν δεχόμαστε να αποφασίζουν για εμάς, χωρίς εμάς. Θα αγωνιστούμε με κάθε τρόπο για να ακουστεί η διαφωνία μας.

 Ο λαός χρειάζεται να οργανώσει την πάλη του, να πάρει μαζικά μέρους στους αγώνες, με ισχυρό ΚΚΕ παντού όπως αναφέρει άλλωστε μεταξύ άλλων η ΚΕ του ΚΚΕ.

Και αν χρειαστεί θα συναντηθούμε στους δρόμους με όσους μπορεί να μην συμφωνούν με το ΚΚΕ και θα προσπαθήσουμε να τους πείσουμε ότι μόνο με οργανωμένους και μαζικούς αγώνες ο λαός θα βγει νικητής.

Ας δώσουμε λοιπόν και αυτή τη μάχη δυναμικά !

Red Star

  

Δεν υπάρχουν σχόλια: