Κυριακή 18 Μαΐου 2014

O Κώστας Βουτσάς ψηφίζει ΚΚΕ.

Κώστας Βουτσάς- Ηθοποιός 


Ψηφίζω ΚΚΕ για να δυναμώσει, ώστε να μπορέσει με την αντίσταση και τους αγώνες να κάνει αφόρητη τη νίκη οποιουδήποτε κόμματος έρθει στην εξουσία και το οποίο με την πολιτική του θα συνεχίσει να εκμεταλλεύεται την εργατιά. Πρέπει ο εργαζόμενος λαός να δυναμώσει τη φωνή του ΚΚΕ για να μπορέσει να αντισταθεί στην «πώληση» της Ελλάδας και την κλοπή των εργατικών κατακτήσεων.
Ψηφίζοντας ΚΚΕ αντιστεκόμαστε στην καταστροφική πορεία που μας έχουν επιβάλει τα κόμματα που κυβερνούν «αιώνες» τώρα, τα κόμματα που ξεπουλάνε τη χώρα μας, την εργατιά, τον ιδρώτα της και τα δικαιώματά της. Η Ελλάδα είναι μια ευλογημένη χώρα, με τρισκατάρατους κυβερνήτες. Φτάνει πια.

Πηγή : www.rizospastis.gr

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Μπράβο Κώστα πάντα είσαι δίπλα στον λαό, σε θαυμάζω για το θάρρος σου αυτούς τους δύσκολους καιρούς, που δυστυχώς πολλοί άνθρωποι γίνονται προσκολλώμενοι της εξουσίας και ρίχνουν και αυτοί μια πέτρα και κατηγορούν τον σοσιαλισμό και τον κομμουνισμό για να γίνονται αρεστοί στην φαύλη εξουσία δηλαδή να βαδίζουν «μέσα στην περί ρέουσα ατμόσφαιρα».
Όλοι όμως οι πραγματικοί ιδεολόγοι ξέρουν ότι ο κομμουνισμός είναι το μέλλον της ανθρωπότητας, διότι αγωνίζεται για μια κοινωνία χωρίς άγχος για το αύριο, χωρίς ανέργους και εξαθλιωμένους , και έχει σκοπό την αξιοπρέπεια και ευτυχία για όλους.

Unknown είπε...

Η θαρραλέα σου στάση να πηγαίνεις κόντρα στο ρεύμα και να στηρίξεις το KKE το κόμμα των εργαζομένων, μου θυμίζει τα λόγια του μεγάλου σοφού μας, τα και παππού μας του Πλάτωνα (1)
« Αλλά πάν πλήθος και παν πλούτος
αρετήν υπείκει. »
Μετάφραση:
« Κάθε πλήθος ανθρώπων
και κάθε πλούτος
υποχωρεί μπροστά στην αρετή»
Βιβλιογραφία: (1) Ανθολόγιο του Στοβαίου «Περί Αρετής» βιβλίο Α΄& 91

Red Star είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με τα παραπάνω σχόλια. Άξιος ο Κώστας Βουτσάς που θα μπορούσε να το παίζει απολιτίκ για να είναι πιο αρεστός, τόσα χρόνια.