Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Εκδηλώσεις της ΚΝΕ

 Σήμερα, Παρασκευή


Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στο ΤΕΙ Πειραιά διοργανώνουν εκδήλωση, με θέμα «Η κρίση στον κλάδο των κατασκευών. Η προοπτική των αποφοίτων. Οι θέσεις του ΚΚΕ», στη 1 μ.μ. Ομιλητής: Γρηγόρης Λιονής, μέλος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Η ΟΒ Μηχανικών Περιβάλλοντος Πολυτεχνείου Κρήτης (Χανιά) διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Χημικά στη Μεσόγειο - Αλήθειες και Ψέματα. Η θέση του ΚΚΕ - Ο ρόλος ΕΕ και ΝΑΤΟ», στις 2 μ.μ., στην αίθουσα Μ4002 του ιδρύματος. Ομιλήτρια: Θεοδοσία Φουντούλη, στέλεχος του ΚΚΕ και υποψήφια διδάκτορας στο ΜΗΠΕΡ.

Αύριο, Σάββατο


Οι μαθητικές Οργανώσεις Λάρισας διοργανώνουν σύσκεψη με μαθητές του κέντρου, με θέμα «ΕΕ vs Νεολαία. Σπάσε τα δεσμά», στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ. Ομιλητής: Αχιλλέας Σίμος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ.
Στο Συκούριο Λάρισας γίνεται εκδήλωση παρουσίασης της συλλογικής εργασίας από μαθητές που παίρνουν μέρος στον Πανελλαδικό Διαγωνισμό της ΚΝΕ, στις 7.30 μ.μ., στον κεντρικό πεζόδρομο. Ομιλητής: Παναγιώτης Λεμοδέτης, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ.
Στα Τρίκαλα γίνεται επίσης εκδήλωση παρουσίασης συλλογικών εργασιών από μαθητές στο πλαίσιο του Πανελλαδικού Διαγωνισμού της ΚΝΕ, στις 8 μ.μ., στο καφέ «Σουίτα». Ομιλήτρια η Γεωργία Καπέτη, Γραμματέας του Τομεακού Συμβουλίου Τρικάλων της ΚΝΕ.

Κυριακή, 30 Μάρτη

Οι Μαθητικές ΟΒ Νέας Σμύρνης της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «47 χρόνια από τη δολοφονία του Τσε Γκεβάρα», στις 6.30 μ.μ., στην πλατεία Κύριλλου.
Η Τομεακή Επιτροπή Καρδίτσας του ΚΚΕ και η Τομεακή Οργάνωση Καρδίτσας της ΚΝΕ οργανώνουν εκδήλωση, με θέμα «Η πολιτική της ΕΕ στην εκπαίδευση οδηγεί στην ανεργία και στην κακοπληρωμένη εργασία», στις 7 μ.μ., στο «Παυσίλυπο». Ομιλητές: Ελένη Κοτούπα, μέλος του Γραφείου Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ και Θοδωρής Αναπλιώτης, Γραμματέας του Συμβουλίου Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ, Αστέρης Χαλάτσης, εκπαιδευτικός, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».
Οι ΟΒ ΦΚΣ - Φιλολογίας, Ιστορικού - Αρχαιολογικού και Δασκάλων - Νηπιαγωγών Πανεπιστημίου Κρήτης της ΚΝΕ (Ρέθυμνο) προβάλλουν την ταινία «Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο», στη 1 μ.μ., στο «Χαβεσιλίκι».
Η Τομεακή Οργάνωση Πολυτεχνείου Κρήτης (Χανιά) της ΚΝΕ προβάλλει την ταινία «Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο», στις 8 μ.μ., στο κεντρικό αμφιθέατρο του ΤΕΙ.

Πηγή : www.rizospastis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: