Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Ισχυρό ΚΚΕ παντού ! Περιοδείες και συγκεντρώσεις της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

 Με σύνθημα «Ισχυρό ΚΚΕ παντού, στην Ευρωβουλή, στην Περιφέρεια, στους Δήμους για αποδέσμευση από την ΕΕ, ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, για την Λαϊκή Εξουσία», έχουν προγραμματιστεί από την ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ συγκεντρώσεις και εξορμήσεις σε τόπους δουλειάς και συνοικίες.


ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ:

Τετάρτη 12 Φλεβάρη 2014

- Στο Μαρούσι, τις 7 μ.μ. στο Δημαρχείο Αμαρουσίου θα μιλήσουν η Αλεξάνδρα Μπαλού, υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών και ο Θανάσης Φωτόπουλος υποψήφιος Δήμαρχος του δήμου Αμαρουσίου.

- Στην Αργυρούπολη, Στις 7 μ.μ. στο Θέατρο «Μ. Θεοδωράκη» (Λ Κύπρου 68) θα μιλήσουν ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής και ο Θοδωρής Λιάπης υποψήφιος Δήμαρχος του δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης.

- Στον Άγιο Στέφανο, στις 8 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου θα μιλήσουν ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής και η Ζωή Σώκου υποψήφια Δήμαρχος του δήμου Διονύσου - Αγ Στεφάνου.

- Στο Ψυχικό, στις 7 μ.μ. στην Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων αθλητικού κέντρου Ν Ψυχικού (Ρήγα Φεραίου & Μπουμπουλίνας) θα μιλήσουν ο Παναγιώτης Παπαγεωργόπουλος, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Αττικής και ο Γιάννης Καβαλάρης υποψήφιος Δήμαρχος του δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού.

- Στον Άλιμο, στις 7 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλίμου (Λ Ιωνίας 96) θα μιλήσουν ο Νίκος Μαυροκέφαλος, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Αττικής και η Κυριακή Καμαρινού υποψήφια δήμαρχος του δήμου Αλίμου.

Στο ΕΜΠ, στη 1 μ.μ. στο αμφιθέατρο 2 ΣΕΜΦΕ θα μιλήσει η Τασία Τσατσούλη, μέλος της ΚΕ.

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Στο Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας, στις 5:30 μ.μ. συγκέντρωση των ΚΟ Τουρισμού - Επισιτισμού - Ξενοδοχείων με θέμα: «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τον τουρισμό». Θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής.

Παρασκευή 14 Φλεβάρη 2014

- Συγκέντρωση των οργανώσεων του 1ου Διαμερίσματος Α΄ Αθήνας, στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας, στις 7 μ.μ. θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων.

- Στην Αίγινα, στις 5:30 μ.μ. στο Κέντρο «ΜΑΝΙΤΑΣ» στο Φάρο Αίγινας θα μιλήσουν ο Κώστας Τζατζάνης, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Αργοσαρωνικού και ο Γιώργος Κοττάκης υποψήφιος δήμαρχος του δήμου Αίγινας.

ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ - ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ:

Τρίτη 11 Φλεβάρη 2014

- Στις 8 π.μ. στις Υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων στην Ιερά Οδό θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων.

- Στις 9 π.μ. στο αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στον Βοτανικό θα μιλήσει ο Γιάννης Πατσής, μέλος της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Αττικής.

- Στις 9 π.μ. στο αμαξοστάσιο του ΣΤΑΣΥ στα Σεπόλια θα μιλήσει ο Γιώργος Σκιαδιώτης, μέλος της ΚΕ.

- Στις 7:30 π.μ. στο εργοτάξιο του ΜΕΤΡΟ στην πλατεία Κοραή στον Πειραιά θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής της Κ.Ο. Αττικής.

- Στις 2 μ.μ. στο πολυκατάστημα LEROY MERLIN στον Πειραιά θα μιλήσει ο Τάσος Κεσόπουλος, μέλος της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ. Αττικής.

- Στις 7 π.μ. στο ΣΕΜΠΟ του ΟΛΠ θα μιλήσει ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά.

Τετάρτη 12 Φλεβάρη 2014

- Στις 9:30 π.μ. σε υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων.

- Στις 1 μ.μ. στο ΕΜΠ, στο αμφιθέατρο 2 ΣΕΜΦΕ θα μιλήσει η Τασία Τσατσούλη, μέλος της ΚΕ.

- Στις 12 μ.μ. στα γραφεία του ΜΕΤΡΟ στο Αιγάλεω θα μιλήσει ο Γιάννης Τασιούλας μέλος της ΚΕ.

- Στις 7:30 π.μ. στο αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στην Πέτρου Ράλλη θα μιλήσει ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της Κ.Ε. και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών.

- Στις 9 π.μ. στο αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στην Πέτρου Ράλλη και στο αμαξοστάσιο στο ΡΟΥΦ θα μιλήσει ο Θανάσης Ευαγγελάκης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Αττικής.

- Στις 6 π.μ. στο γκαράζ του Δήμου Μενιδίου θα μιλήσει ο Θανάσης Κοτζαμπασάκης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Αττικής.

- Στις 12:30 μ.μ. στο Κέντρο Ειδικής Αγωγής ΕΡΜΗΣ θα μιλήσει ο Γιώργος Κρητικός, μέλος της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Αττικής.

Πέμπτη 13 Φλεβάρη 2014

- Στις 12 μ. στον ΟΣΕ στην Καρόλου θα μιλήσει η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ.

- Στις 9 π.μ. στο αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Μπραχάμι θα μιλήσει ο Θανάσης Κοτρώνης, στέλεχος του ΚΚΕ.

- Στις 7 π.μ. στο αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Κόκκινο Μύλο θα μιλήσει ο Παναγιώτης Παπαγεωργόπουλος, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Αττικής.

- Στις 10 π.μ. στον ΟΤΕ στην Παιανία θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής, βουλευτής του ΚΚΕ.

- Στις 10 π.μ. στο Νοσοκομείο ΜΕΤΑΞΑ θα μιλήσει η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ και υποψήφια Δήμαρχος Πειραιά.

- Στις 10:30 π.μ. στο Ναυτικό Λύκειο Πειραιά θα μιλήσει ο Ηλίας Πατίδης, υποψήφιος Δήμαρχος Κερατσινίου - Δραπετσώνας.

- Στις 10:30 π.μ. στο Θριάσιο Νοσοκομείο θα μιλήσει ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής.

- Στις 9 π.μ. στο αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Ελληνικό θα μιλήσει ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος, μέλος της ΚΕ.

 Πηγή : 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: