Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Περιοδείες και συγκεντρώσεις της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ

 
Με σύνθημα «Ισχυρό ΚΚΕ παντού, στην Ευρωβουλή, στην Περιφέρεια, στους Δήμους για αποδέσμευση από την ΕΕ, ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, για την Λαϊκή Εξουσία», έχουν προγραμματιστεί από την ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ συγκεντρώσεις και εξορμήσεις σε τόπους δουλειάς και συνοικίες.
Όλες οι συγκεντρώσεις αναλυτικά:

Σάββατο 15 Φλεβάρη
- Στις 6 μ.μ. στη Ραφήνα, στο ξενοδοχείο «Αύρα» θα μιλήσουν ο Γιάννης Τασιούλας, μέλος της ΚΕ και ο Χρήστος Τσαλαπατάνης, υποψήφιος δήμαρχος Ραφήνας - Πικερμίου.
- Στις 6.30 μ.μ., στη Ν. Μάκρη, στο παλιό Δημαρχείο, θα μιλήσουν ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής και ο Νίκος Στεφανίδης, υποψήφιος δήμαρχος Μαραθώνα - Ν. Μάκρης.
- Στις 6.30 μ.μ., στο Μενίδι, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου, θα μιλήσουν ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και ο Βασίλης Τοπαλλιανίδης, υποψήφιος δήμαρχος Αχαρνών.
- Στις 7.30 μ.μ., στο Φάληρο, στο Πολιτιστικό Κέντρο (Αγ. Βαρβάρας 24) θα μιλήσουν ο Γιώργος Μαυρίκος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών και ο Νίκος Παπαγεωργίου, υποψήφιος δήμαρχος Π. Φαλήρου.
Κυριακή 16 Φλεβάρη
- Στις 6 μ.μ., στον Ωρωπό, στο Σαππανίδειο Πνευματικό Κέντρο, θα μιλήσουν ο Παν. Παπαγεωργόπουλος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής και ο Μιχάλης Χασιώτης, υποψήφιος δήμαρχος Ωρωπού.
- Στις 11 π.μ. στην Παιανία, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δήμου, θα μιλήσουν ο Γιώργος Σκιαδιώτης, μέλος της ΚΕ και ο Κώστας Φιλιούσης, υποψήφιος δήμαρχος Παιανίας.
- Στις 11.30 π.μ. στο Μαρκόπουλο, στο σινέ «Πολυχώρος» θα μιλήσουν ο Βάλσαμος Συρίγος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής και ο Ανδρέας Συλλελόγλου, υποψήφιος δήμαρχος Μαρκοπούλου.
- Στις 11 π.μ. στο Χαλάνδρι, στο Κέντρο Νεότητας (Αντιγόνης και Δαναΐδων) θα μιλήσουν ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και η Λούλα Καρατζά, υποψήφια δήμαρχος Χαλανδρίου.
- Στις 11 π.μ. στη Ν. Σμύρνη, στον κινηματογράφο «Σπόρτιγκ» (Κ. Παλαιολόγου 18) θα μιλήσουν ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και ο Άγγελος Βρεττός, υποψήφιος δήμαρχος Ν. Σμύρνης.
- Στις 7 μ.μ. στην Αγ. Παρασκευή, στο 3ο Γυμνάσιο (Καράγιωργα & Δερβενακίων) θα μιλήσουν ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών και ο Ανδρέας Γκιζιώτης, υποψήφιος δήμαρχος Αγ. Παρασκευής.
Δευτέρα 17 Φλεβάρη
- Στις 7 π.μ. στους εργαζόμενους του Δήμου Πετρούπολης, θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών.
- Στις 10.30 π.μ. στους εργαζομένους του ΟΤΕ στο Διοικητικό Μέγαρο θα μιλήσει η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ.
- Στις 7 μ.μ. στο Γαλάτσι, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου, θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ.
- Στις 7 μ.μ., στο Ίλιον, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου, θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών.
- Στις 7 μ.μ., στο Βύρωνα, στον κινηματογράφο «Νέα Ελβετία» (πρώην Λουΐζα), θα μιλήσει ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών.
- Στις 7 μ.μ., στη Βούλα, στην Εστία (Αγ.Ιωάννου 3, κεντρική πλατεία), θα μιλήσει η Έφη Χαλιού, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.
- Στις 7 μ.μ., στη Γλυφάδα, στο Δημαρχείο, Άλσους 15, θα μιλήσει ο Κώστας Ζιώγας, μέλος της ΚΕ.
- Στις 7 μ.μ., στη Ν. Φιλαδέλφεια, στο Πνευματικό Κέντρο, θα μιλήσει η Αλεξάνδρα Μπαλού, υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών.
- Στις 7 μ.μ., στο Μπραχάμι, στο Δημαρχείο (Αγ. Δημητρίου 55), θα μιλήσει ο Γιώργος Μαυρίκος, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών.
Τρίτη 18 Φλεβάρη
- Στις 8 π.μ. στο Δημαρχείο της Πετρούπολης, θα μιλήσει ο Γιάννης Πατσής, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.
- Στις 9 π.μ. στις κεντρικές υπηρεσίες της ΣΤΑΣΥ, θα μιλήσει ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών.
- Στις 9:30 π.μ. στη κατασκευαστική εταιρεία ΤΕΡΝΑ, θα μιλήσει η Αλεξάνδρα Μπαλού, υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών.
- Στις 10 π.μ., στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο, θα μιλήσει ο Γιώργος Νάνος, στέλεχος του Κόμματος.
- Στις 2 μ.μ., στη Φυσικομαθηματική Σχολή, στο αμφιθέατρο «Θαλής», θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, μέλος της ΚΕ.
- Στις 6 μ.μ., σε εκδήλωση με θέμα τις ευρωεκλογές στην Αίθουσα του βιβλιοπωλείου της «Σύγχρονης Εποχής», θα μιλήσει ο Γιώργος Μαυρίκος, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών.
Τετάρτη 19 Φλεβάρη
- Στις 7:30 π.μ. στα εργοτάξια του έργου Εσχατιάς Ιλίου - Καματερού, θα μιλήσει ο Γιάννης Πάσουλας, στέλεχος του Κόμματος.
- Στις 10 π.μ., σε συγκέντρωση στον ΟΤΕ της Πάρνηθας, θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ.
- Στις 7 μ.μ., στην Πετρούπολη, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο (Κ.Βάρναλη 33), θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής.
- Στις 7 μ.μ., στη Μεταμόρφωση, στο Α’ ΚΑΠΗ (Κ.Βάρναλη 34), θα μιλήσει η Αλεξάνδρα Μπαλού, υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών.
- Στις 7 μ.μ., στα Πετράλωνα, στο Πολιτιστικό Κέντρο (Αθηνοδώρου 61), θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων.
- Στις 7 μ.μ., στην Καλλιθέα, στο Δημοτικό Θέατρο (Φιλαρέτου & Κρέμου), θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ.
- Στις 7 μ.μ., στο Χαϊδάρι, στο Πολιτιστικό Κέντρο (πρώην ΝΕΛΕ), θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών.
- Στις 6:30 μ.μ., στο 6ο Διαμέρισμα, στον κινηματογράφο «ΤΡΙΑΝΟΝ» (Κορδιγκτώνος 21 & Πατησίων), θα μιλήσει ο Χρήστος Μπάθας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.
Παρασκευή 21 Φλεβάρη
- Στις 6:30 μ.μ., στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ, Λεωφ. Ηρακλείου 145, Περισσός, εκδήλωση με θέμα: «Τιμάμε και εμπνεόμαστε από τους αγώνες του κομμουνιστή, συνδικαλιστή στον κλάδο του Μετάλλου και γραμματέα της ΓΣΕΕ, Μήτσου Παπαρήγα». Θα μιλήσει ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ – Τομεακή Οργάνωση Βιομηχανίας της ΚΟΑ.
 
Πηγή:902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: