Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Κοκκινίζει όλη η Ελλάδα ! Εκδηλώσεις των Οργανώσεων του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα για τις εκλογές.

 Εκδηλώσεις των Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ για τις θέσεις του ΚΚΕ για τη μάχη των ευρωεκλογών, των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών γίνονται τις επόμενες μέρες σε όλη τη χώρα. 


Συγκεκριμένα: 

- Η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση σήμερα  Πέμπτη 6 Φλεβάρη στις 7.00 μ.μ. στο Αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Τούμπας με θέμα: «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τη μάχη των Ευρωεκλογών, των Περιφερειακών και Δημοτικών Εκλογών».
Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι υποψηφιότητες που θα στηρίξει το ΚΚΕ για την περιφέρεια και τους δήμους της Κεντρικής Μακεδονίας.

- Η ΚΟ Γρεβενών του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τη μάχη των Ευρωεκλογών, των Περιφερειακών - Δημοτικών Εκλογών», την Παρασκευή 7 Φλεβάρη, στις 7.00 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, Κώστας Σταμπολίδης.

- Εκδήλωση με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τη μάχη των Ευρωεκλογών, των Περιφερειακών και Δημοτικών Εκλογών» διοργανώνει η Τομεακή Επιτροπή Ζακύνθου του ΚΚΕ τη Δευτέρα 10 Φλεβάρη, στις 7.30 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Γυμνασίου. Θα μιλήσει ο Αριστείδης Δαμαλάς, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου, Ζακύνθου, Κεφαλονιάς του ΚΚΕ. Στην εκδήλωση θα ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες στην περιφέρεια και στο δήμο, ενώ θα παρέμβουν συνδικαλιστές, εκπρόσωποι φορέων, που εκφράζουν την υποστήριξή τους στο ΚΚΕ μπροστά στις ευρωεκλογές, στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές.

- Οι Τομείς Πόλης και Υπαίθρου Λέσβου του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση - συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα 10 Φλεβάρη, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα του παλιού Εργατικού Κέντρου (Κομνηνάκη 43), με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τη μάχη των Ευρωεκλογών, των Περιφερειακών και Δημοτικών Εκλογών», όπου θα γίνει και η παρουσίαση των επικεφαλής των συνδυασμών της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που στηρίζει το ΚΚΕ στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και το Δήμο Λέσβου. 

- Η ΚΟ Καρύστου του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση - συζήτηση την Τετάρτη 12 Φλεβάρη, στις 7 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας». Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Θα χαιρετίσει η Κούλα Βρανά, υποψήφια δήμαρχος Καρύστου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». 

- Οι ΚΟ Λάρισας του ΚΚΕ καλούν τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος στην πολιτική συγκέντρωση που διοργανώνουν την Τετάρτη 12 Φλεβάρη, στις 7 το απόγευμα, στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τη μάχη των Ευρωεκλογών, των Περιφερειακών και Δημοτικών Εκλογών». Θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

- Η Τομεακή Επιτροπή Κοζάνης του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τη μάχη των Ευρωεκλογών, των Περιφερειακών και Δημοτικών Εκλογών», την Τετάρτη 12 Φλεβάρη στο Κοβεντάρειο, στις 7.00 μ.μ. Στην εκδήλωση θα γίνει παρουσίαση των υποψηφίων στην περιφέρεια και στους δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.

-Ο Τομέας Υπαίθρου Μαγνησίας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδηλώσεις για τις επερχόμενες εκλογές:

Στη Σούρπη, την Παρασκευή 7 Φλεβάρη στις 7 μ.μ., στην ταβέρνα του Κ. Παπαευσταθίου ( Κεντρική Πλατεία). Θα μιλήσουν οι Απ. Νάνος, μέλος της Ε.Π. Θεσσαλίας και ο Σάββας Τσόγκας, μέλος του Τ.Γ. Υπαίθρου Μαγνησίας του ΚΚΕ.

Στο Ν. Πήλιο, την Τρίτη 11 Φλεβάρη, στις 7 μ.μ., στο ΚΕΓΕ Αργαλαστής όπου θα μιλήσει ο Αποστόλης Νάνος, μέλος της Ε.Π. Θεσσαλίας.

Στη Σκόπελο, την Τετάρτη 12 Φλεβάρη, στις 7 μ.μ., στο Δημοτικό Καφενείο (Παραλία) και

Στη Σκιάθο, την Πέμπτη 13 Φλεβάρη, στις 6 μ.μ., στην Ταβέρνα «Μουριές», όπου θα μιλήσει ο Γιώργος Λούμας, μέλος της Ε.Π. Θεσσαλίας και Γραμματέας του Τομέα Υπαίθρου Μαγνησίας.

- Η Τ.Ε. Φθιώτιδας του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτική εκδήλωση – παρουσίαση των υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας. Η συγκέντρωση θα γίνει στη Λαμία την Παρασκευή 14 Φλεβάρη, στις 7.00 μμ., στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Φθιώτιδας. Κεντρικός ομιλητής ο Γιώργος Μαρίνος, επικεφαλής του Περιφερειακού ψηφοδέλτιου Στερεάς Ελλάδας και μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κ.Ε. του ΚΚΕ.  

Πηγή : 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: