Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2014

Με ψήφο στο ΚΚΕ,ο λαός θα κόψει στην κάλπη το φασιστικό χέρι του Σαμαρά, που ακούει στο όνομα Φαήλος Κρανιδιώτης.Ο γερμανοτσολιάς της ΝΔ ξαναχτύπησε, αλλά το ποτάμι πίσω δεν γυρνά.Του Red Star.

Ο γνωστός γυρολόγος των καναλιών , ο φίλος και συνεργάτης του πολιτικού απατεώνα Αντώνη Σαμαρά, έγραψε ακόμα ένα εμετικό κείμενο για το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ.


Στη γνωστή φωλιά των χουντοβασιλικών και ακροδεξιών του διαδικτύου antinews.gr , σε ένα κείμενο του με το οποίο προσπάθησε να μαζέψει τα χαμένα ψηφαλάκια προς τη Χ.Α., ο άθλιος πατριδόκαπηλος Φαήλος Κρανιδιώτης έγραψε τα παρακάτω : 

 '"... Οι Έλληνες είναι τόσο πατριώτες, παλιοεθνίκια του κερατά, που η αριστερά στην Κατοχή για να συσπειρώσει για πρώτη φορά τόσο κόσμο, καπηλεύτηκε τα εθνικά σύμβολα, τράβηξε πίσω την κόκκινη σημαία κι έσειε την γαλανόλευκη. Ο Βελουχιώτης για να μην απομείνει να γυρίζει σαν την άδικη κατάρα με 10 νοματαίους τα βουνά, υποδύθηκε τον «Ταγματάρχη» του πυροβολικού, έβαλε μπροστά την Ελληνική Σημαία, φόρεσε σταυρό και τους μίλαγε για την κλεφτουριά και το ’21. Μετά βέβαια αυτά πήγαν περίπατο κι έμεινε ο Ζαχαριάδης με δύναμη κατά τα ¾ σλαβόφωνους κατσαπλιάδες. Πριν χάσουν την μάχη στα βουνά, την έχασαν στις καρδιές των απλών Ελλήνων, από τον κατάπτυστο εναγκαλισμό με τους μεταλλαγμένους φασίστες του ΝΟΦ. ..."


 Θα απαντήσω με ανάλογο ύφος στον άθλιο πατριδοκάπηλο, συνεργάτη της Τρόικας που αντιμάχεται την αληθινή πατριωτική δύναμη του Κ.Κ.Ε, που παλεύει για τον λαό της Ελλάδας και όχι για τα πολυεθνικά επιχειρηματικά συμφέροντα.

Όπως είχα ξαναγράψει, τέρμα οι ευγένειες προς τους λασπολόγους και υποκριτές.

Ακόμα και ο Ιησούς Χριστός, τους υποκριτές τους αντιμετώπισε δυναμικά και αποφασιστικά ... "Αλλ' ουαί εις εσάς, γραμματείς και Φαρισαίοι, υποκριταί, διότι κατατρώγετε τας οικίας των χηρών και τούτο επί προφάσει ότι κάμνετε μακράς προσευχάς· διά τούτο θέλετε λάβει μεγαλητέραν καταδίκην" (Ματθαίος: κγ' 13).


Επί της ουσίας άλλωστε όλοι ξέρουμε την ιστορική αλήθεια για το ΕΑΜ ,τον ΕΛΑΣ ,την ηρωική ΕΠΟΝ.

Το ρεμάλι της Συγγρού λοιπόν,με σπασμωδικές κινήσεις προσπαθεί να αποσπάσει μερικές ψήφους μπας και σωθεί το κόμμα του από την επερχόμενη συντριπτική ήττα τον Μάη.

Ο εφιάλτης του όμως θα γίνει σύντομα πραγματικότητα ,το άθλιο κόμμα του θα έχει μια κατάληξη παρόμοια με του ΠΑΣΟΚ αφού από το 42 % του 2007 , δύσκολα θα ξεπεράσει το 20 % , στις ευρωεκλογές.

Ο λαός θα ενισχύσει δυναμικά το Κ.Κ.Ε έστω και αν αυτή ή άνοδος θα περιοριστεί από τις απώλειες ψήφων προς το οπορτουνιστικό κόμμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α που θα κερδίσει άνετα.

Ο Αντώνης Σαμαράς θα φύγει από τη Ν.Δ. και θα κοπεί το φασιστικό χέρι του.Βέβαια πάντα μπορεί να συνεχίσει την βρωμερή καριέρα του στο συγγενικό του κόμμα την Χρυσή Αυγή.

Έτσι δεν είναι κρυφοφασίστα Φ.Κρανιδιώτη ; Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει...


Red Star


1 σχόλιο:

RATM είπε...

Θα ερθει η ωρα που θα φανε τρελο κλωτσιδι οι Φαηλοι... Και δεν εννοω εκλογικο κλωτσιδι αλλα κανονικο εργατικο βρωμοξυλο. Αν ηταν τοσο παντοδυναμοι οσο θελουν να δειχνουν με το θρασος τους, δεν θα εσκουζαν ολημερις εναντιον του ΚΚΕ. Αγωνας μεχρι να κανουμε το φοβο τους πραγματικοτητα!