Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ τις επόμενες μέρες.

Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας


-- Η ΚΟΒ Ε΄ Διαμερίσματος Πειραιά διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ - Καθημερινό όπλο για την ισχυροποίηση του ΚΚΕ και την ανασύνταξη του κινήματος», την Κυριακή 26/1, στις 11 π.μ., στην αίθουσα του ΚΑΠΗ του Ε΄ Διαμερίσματος Πειραιά (Καλλέργη 142). Θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, διευθυντής του «Ριζοσπάστη».

-- Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 95 χρόνια του ΚΚΕ, η Τομεακή Επιτροπή Υπαίθρου Λέσβου του ΚΚΕ πραγματοποιεί λαϊκό γλέντι αύριο, Σάββατο, στις 9 μ.μ. στη Σκάλα Καλλονής στην ταβέρνα «Ο Μίμης».
-- Οι ΤΟ Λάρισας του ΚΚΕ διοργανώνουν λαϊκό γλέντι αύριο, Σάββατο, στην αίθουσα Βαρέων Αθλημάτων στο Αλκαζάρ, στις 8.30 μ.μ. Κάρτες εισόδου διακινούνται απ' τις Κομματικές Οργανώσεις και στα γραφεία της Κομματικής Οργάνωσης (Πανός 9, 2ος όροφος).
-- Η ΠΕ Δυτικού Τομέα της ΚΟ Αττικής πραγματοποιεί εκδήλωση βράβευσης των πρωτοπόρων στην Οικονομική Εξόρμηση Τομεακών Οργανώσεων, ΚΟΒ και συντρόφων, την Κυριακή 26/1, στις 6 μ.μ. στον πολυχώρο πολιτισμού «ΜΟΛΥΒΙ» στο Αιγάλεω (Ιερά οδός 154, κοντά στο σταθμό του Μετρό Ελαιώνας).

Πηγή : www.rizospastis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: