Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΤΑΡΣΥΑ : Ακραίοι, είναι οι απολογητές του μνημονίου

  Η «ομάδα αλήθειας» της ΝΔ είναι στην πραγματικότητα ομάδα ψευδολόγων, ακροδεξιών, νοσταλγών της βασιλείας και θωπευτών του νεοναζισμού.


Το δημοσίευμα της «Δημοκρατίας», εφημερίδας-οργάνου της ΝΔ σχετικά με την παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Μπελαντή, είναι στο ίδιο μεσαιωνικό κλίμα που προσπαθούν να δημιουργήσουν το τελευταίο διάστημα οι εκπρόσωποι του κόμματος και στοχοποιεί πρόσωπα, κόμματα και οργανώσεις.
Ο υπογράφων το κείμενο, γνωστός έμμισθος της ΝΔ εδώ και χρόνια, χρησιμοποιεί κείμενα του συγγραφέα, παραποιώντας τα και διαπιστώνει ότι «ακραίοι κοκκινοφρουροί απειλούν». Συναγωνίζεται σε μεσαιωνισμό και γραφικότητα τις ανακοινώσεις της ΝΔ και συνεχίζει την τρομοκρατική επίθεση της κυβέρνησης κατά της αριστεράς και των κινημάτων, η οποία τις τελευταίες μέρες έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο σε λασπολογία και χουντική ορολογία ανακοινώσεων.

Αυτό που δεν μπορεί να κρύψει όμως το κατάπτυστο δημοσίευμα είναι πως το πραγματικό άγχος του συγγραφέα του, είναι να υπερασπιστεί το μνημονιακό κράτος «έκτακτης ανάγκης» όπως αρέσκονται να αποκαλούν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τη μνημονιακή χούντα που έχουν στήσει. Ενώ έχουν καταλύσει κάθε δικαίωμα, κάθε ελευθερία, έχουν το θράσος να μιλάνε για «έκτακτες ανάγκες», την ώρα που οι εργαζόμενοι έχουν φτάσει στα όρια επιβίωσης, την ώρα που οι άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους προσπαθώντας να ζεσταθούν.

Ακραίοι, είναι μόνο όσοι σήμερα υπερασπίζονται αυτό το καθεστώς και όχι όσοι αγωνίζονται για την ανατροπή του, με καθημερινούς, συλλογικούς αγώνες. Αυτοί, δεν τρομοκρατούνται από το κυνήγι μαγισσών στο οποίο έχει καταφύγει η κυβέρνηση.


Πηγή : ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: