Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

H Λιάνα Κανέλλη στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία : Η κυβέρνηση μαγειρεύει ακροδεξιό μενού.

H Λιάνα Κανέλλη στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία




Απαντήσεις σε όσους σχολίασαν την πώληση του «902» δίνει η Λιάνα Κανέλλη μιλώντας στην Κ.Ε ενώ κάνει αναφορά και στην επικοινωνιακή προσέγγιση του ΣΕΒ προς τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι πρόκειται για προσπάθεια προστασίας των «ΠΑΣΟΚικών επενδύσεων». 

Μιλώντας στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, η βουλευτής του ΚΚΕ τονίζει ότι ο «902» δεν λειτουργούσε στο πλαίσιο του καπιταλισμού με σκοπό να αποφύγει μείωση κερδών. Η Λιάνα Κανέλλη χαρακτηρίζει την απόφαση ως μια "αναγκαστική οικονομία πυρομαχικών, για να μην πάει ούτε σφαίρα χαμένη" και σημειώνει ότι ελήφθη με τη μέριμνα όσοι εργάζονταν εκεί να αποζημιωθούν και να μη μένουν ακάλυπτοι ασφαλιστικά.

Ερωτηθείσα για την "επικοινωνιακή" προσέγγιση του ΣΕΒ προς τον ΣΥΡΙΖΑ ως μια προσπάθεια να προστατευθεί η ΠΑΣΟΚική επένδυση που μπόλιασε το δέντρο της Αριστεράς.
Αναφερόμενη στη Χρυσή Αυγή τονίζει ότι πολλά έχουν αλλάξει "στο ναζιστικό φαίνεσθαι και τίποτα στο ναζιστικό είναι της χώρας" ενώ προσδίδει στην κυβέρνηση ρόλο μάγειρα ενός ακροδεξιού μενού, του οποίου το λογαριασμό θα κληθούν να πληρώσουν ακριβά οι πολίτες της χώρας.
Πηγή : www.enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: