Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Άθλιοι υποκριτές...


Η υποκρισία τους ξεπερνά κάθε όριο.

Για δεύτερη μέρα σήμερα και με αφορμή τους ανθρώπους που περίμεναν να πάρουν μια σακούλα φρούτα ή λαχανικά από τους παραγωγούς, ορισμένα αστικά μέσα ενημέρωσης  μιλάνε για δυστυχία και εικόνες ντροπής.
Είναι οι ίδιοι που προβάλλουν σαν αναγκαιότητα τα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα που προσθέτουν νέα βάσανα στο λαό.

Είναι οι ίδιοι που αποθεώνουν το καπιταλιστικό σύστημα, που γεννά και αναπαράγει τη δυστυχία. 
Είναι τόσο άθλιοι που αυτό που τους νοιάζει και αυτό που προβάλλουν είναι ότι οι «εικόνες ντροπής έκαναν το γύρο του κόσμου».
Το παίζουν σοκαρισμένοι, εκείνοι που έχουν καταδικάσει τους εργάτες στη φτώχεια. 
Και ανοίγουν συζητήσεις για νέα «μείγματα πολιτικής», για «άλλη συνταγή καπιταλιστικής ανάπτυξης», για «δουλειές που πρέπει να ανοίξουν» και άλλα τέτοια.
Κοροϊδεύουν ασύστολα. 
Ένας δρόμος υπάρχει.
Για να δει προκοπή ο εργάτης, για να έχει δουλειά και μεροκάματο κάθε λαϊκό νοικοκυριό, για να μπορεί να απολαμβάνει Υγεία, φάρμακο, Πρόνοια, Παιδεία, παιδικούς σταθμούς για τα παιδιά του, πρέπει να παλέψει και να διεκδικήσει με τα ίδια του τα χέρια τον πλούτο που παράγει. 
Να παλέψει η εργατική τάξη για να ανατρέψει το σάπιο σύστημα και να οργανώσει μια κοινωνία που δεν θα γνωρίζει τι σημαίνει να πεινάς, να μην έχεις σπίτι να μείνεις, να είσαι άνεργος, να μην μπορείς να ταΐσεις το παιδί σου, να ζεις στο σκοτάδι και το κρύο επειδή δεν μπορείς να πληρώσεις το ρεύμα ή να βάλεις πετρέλαιο. Μια κοινωνία χωρίς τα παράσιτα, τους καπιταλιστές που πίνουν το αίμα των εργατικών λαϊκών οικογενειών για να πλουτίζουν. 

Πηγή : 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: