Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ - Άφαντος ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί της κυβέρνησης στις επανειλημμένες ερωτήσεις της Γ.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ




Είναι πάγια τακτική της κυβέρνησης να μην εμφανίζεται κανείς και να μένουν αναπάντητες ερωτήσεις, που έχει καταθέσει η Αλέκα Παπαρήγα, προς τον Πρωθυπουργό, για οξυμένα λαϊκά προβήματα, όπως τα προβλήματα της φτωχομεσαίας αγροτιάς, για τις νέες εξοντωτικές αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα, τη φοροαφαίμαξη, των λαϊκών στρωμάτων, την άμεση κατάργηση των φορολογικών χαρατσιών, τα επείγοντα ζητήματα της ανακούφισης των εργαζομένων και ανέργων, για την πορεία της πολεμικής βιομηχανίας της χώρας μας.

Αυτή η κυβερνητική πρακτική αποδεικνύει ότι, εκτός από τον ωμό αυταρχισμό, την καταστολή και τη συκοφαντία σε βάρος των λαϊκών αγώνων, τη θέσπιση αντιλαϊκών μέτρων με επείγουσες διαδικασίες και πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, η κυβέρνηση δεν αντέχει ούτε τον στοιχειώδη κοινοβουλευτικό έλεγχο. Την ενοχλεί ακόμη και να ακούγονται και να συζητιούνται τα λαϊκά προβλήματα μέσα στη Βουλή, όπως άλλωστε επιδιώκουν οι παρεμβάσεις και οι ερωτήσεις του ΚΚΕ.
Ο λαός να βγάλει τα συμπεράσματά του.   


ΠΗΓΗ - ΚΚΕ           
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: