Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2013

Ριζοσπάστης και Νίκος Μπογιόπουλος. Η αλήθεια και οι συκοφάντες.Ένα επίκαιρο σχόλιο του Red Star.

 Η αλήθεια και οι συκοφάντες. ( Του Red Star )Επειδή θέλουμε οι αναγνώστες του kk4ever να είναι ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι για  διαδόσεις και φήμες, γράφω παρακάτω για το θέμα που συζητιέται τελευταία για το Νίκο Μπογιόπουλο και τον Ριζοσπάστη.

Υπάρχουν κάποιοι που ρίχνουν λάσπη στον δημοσιογράφο, και κατά συνέπεια προκαλούν ζημιά και στο Κόμμα, στηριζόμενοι στην άγνοια των πολιτών για ορισμένα γεγονότα.

Όμως οι πάντες (πρώτοι απ΄ όλους οι συκοφάντες) γνωρίζουν ότι ο Νίκος Μπογιόπουλος, δεν προχώρησε σε καμία ενέργεια εκτός καταστατικού του ΚΚΕ.

Το kk4ever πληροφορεί τους αναγνώστες του ότι:


Ο Ν. Μπογιόπουλος είχε κοινοποιήσει στην ΚΕ του ΚΚΕ επιστολή με την οποία δήλωνε ότι δεν συμφωνούσε με την υπογραφή ατομικών συμβάσεων εργασίας στον Ριζοσπάστη. Αυτό δεν σήμαινε σε καμιά περίπτωση ότι διαφωνούσε με το ύψος του κομματικού μισθού ή ότι τάχα «ήθελε περισσότερα» από το ποσό των 800 ευρώ που είχε ορίσει το συνέδριο του ΚΚΕ ως κομματική αμοιβή στον Ριζοσπάστη. Η διαφωνία του ήταν ξεκάθαρα απέναντι σε αυτό που πολεμά το ίδιο το Κόμμα μας, δηλαδή την εξάπλωση των ατομικών συμβάσεων εργασίας. Δεν έθεσε ποτέ ζήτημα για το ύψος του κομματικού μισθού, αλλά για το πώς αυτός θα εφαρμοστεί. 

Απόδειξη: Ο ίδιος είχε προσφέρει το σύνολο του μισθού του στο Κόμμα, είχε παραιτηθεί και από τον κομματικό μισθό τον οποίο επέστρεψε στο Κόμμα, αφού από το καλοκαίρι και μετά εργαζόταν στον Ριζοσπάστη εθελοντικά.

Η επιστολή του Ν.Μπογιόπουλου γνωστοποιήθηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου σε 40 περίπου άτομα στον Ριζοσπάστη. Δεκάδες λοιπόν άτομα μπορούν να επιβεβαιώσουν την αλήθεια.

Ο Ν.Μπογιόπουλος έπραξε όπως έκρινε η γαλουχημένη στο Κόμμα συνείδηση του. Πρότεινε στην ΚΕ του ΚΚΕ να μην ακολουθηθεί ο δρόμος των ατομικών συμβάσεων εργασίας, και ενημέρωσε τηρώντας τους κανόνες των εσωκομματικών διαδικασιών, ότι δεν θα υπογράψει τέτοια σύμβαση και ότι παραιτείται ολοσχερώς του μισθού του. Ποτέ λοιπόν δεν εστίασε στο ποσό του κομματικού μισθού, αλλά στο ΠΩΣ αυτό το μέτρο θα εφαρμοστεί.

Από εκεί και πέρα είναι γνωστό πως πλέον συνεργάζεται με τον enikos.gr και ας γνωρίζουν οι αναγνώστες μας ότι τα ποσά που πιθανόν να ακούσουν ως μηνιαίες απολαβές του και τους φανούν μεγάλα, θα είναι απλά, μεγάλα ψέματα, που εύκολα μπορούμε να τα ξεσκεπάσουμε.

Εν κατακλείδι, οι κακόβουλοι που διασπείρουν φήμες ας γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να κάνουν κακό στο ΚΚΕ και σε άξια μέλη του όπως ο Νίκος Μπογιόπουλος, χωρίς να μας βρουν απέναντι τους και χωρίς να βρουν απέναντι , τους ενημερωμένους για τα γεγονότα αναγνώστες του μπλογκ μας.

Red Star

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Τα πράγματα έχουν όπως ακριβώς περιγράφονται παραπάνω. Δεν χρειάζεται να δοθεί μεγαλύτερη έκταση και κυρίως συνέχεια σε μια κατάσταση που δεν είναι προς το συμφέρον κανενός . Ούτε του κόμματος , ούτε του Μπογιόπουλου αλλά κυρίως δεν είναι προς το συμφέρον του λαϊκού κινήματος και της υπόθεσης μας.

Giannis Pit. είπε...

Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση για να έχουμε μια σοβαρή άποψη του τι συμβαίνει και να μην γινόμαστε έρμαια κάθε πλάνης.
Γενικά άψογη θεωρώ τη στάση του Νίκου απέναντι στο θέμα που περιγράφεις.
Λυπάμαι μονάχα τη χρονική συγκυρία που κάποιοι στο Κόμμα διάλεξαν για να "διαβούν τον Ρουβίκωνα" απέναντι σε τέτοιες πρακτικές.
Αυτή τη στιγμή η ΑΠΟΥΣΙΑ του ραδιοφωνικού 902 είναι ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ για το ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.
Και οι ευθύνες για αυτό μεγάλες.

ΣΠΥΡΟΣ είπε...

Εκκωφαντική είναι η απουσία του σ. Νίκου από τον ΡΙΖΟ, η τιμιότητα, το ήθος και η πένα του οποίου δεν μπορούν να αμφισβητηθούν από ΚΑΝΕΝΑ... Το γιατί σε μέρος της ηγεσίας του Κόμματος μπορούν και ευδοκιμούν τέτοιες "λουλουδιαστές" αντιλήψεις για τόσο σπουδαίους συντρόφους, που θά 'πρεπε να γίνεται π ρ ο σ π ά θ ε ι α να κοσμούν (κυριολεκτικά, με τη γραφίδα τους και την προσωπικότητά τους, την ιδεολογική και πολιτική προμετωπίδα του τιμημένου ΚΚΕ, αυτό είναι κάτι που επί τόσες δεκαετίες (ναί γιατί υπάρχουν και προηγούμενα...)αδυνατώ να κατανοήσω σε βάθος...
Σπύρος